13/09/2020 13/09/2020 Σε κλίμα κατάνυξης τελέσθηκε η πανηγυρική αγρυπνία (χωρίς διακοπή) για την Αγία Ζώνη στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους. Της Πανηγύρεως προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος πλαισιούμενος από τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ και πλειάδα ιερομονάχων, ιερέων και διακόνων. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, αργά το πρωί,...
13 Σεπτεμβρίου, 2020 - 14:20
Τελευταία ενημέρωση: 13/09/2020 - 14:22

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Τράπεζα για την αγάπη Της

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Τράπεζα για την αγάπη Της

Σε κλίμα κατάνυξης τελέσθηκε η πανηγυρική αγρυπνία (χωρίς διακοπή) για την Αγία Ζώνη στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους. Της Πανηγύρεως προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος πλαισιούμενος από τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ και πλειάδα ιερομονάχων, ιερέων και διακόνων.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, αργά το πρωί, παρατέθηκε πανηγυρική τράπεζα σε όλους για την αγάπη της Κυρίας Θεοτόκου.

ΦΩΤΟ: ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

 

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ – ΤΙΜΙΑ ΖΩΝΗ: Όλη τη νύχτα για την Παναγία έως αργά το πρωινό

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων