17/03/2020 17/03/2020 Η Εκκλησία έφτασε στο έσχατο όριό της, γιατί η Θεία Λειτουργία είναι το οξυγόνο μας. Όπως αυτή τη στιγμή και πολύ σωστά λέμε θα λειτουργούν τα σούπερ μάρκετ για την τροφοδοσία του σώματος, κατά τη γνώμη μου η Θεία Λειτουργία έπρεπε να επιτραπεί να τελείται έστω με μία αντιπροσωπευτική παρουσία 3 ή 5 πιστών μέσα...
17 Μαρτίου, 2020 - 19:44
Τελευταία ενημέρωση: 17/03/2020 - 19:26

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: “Χάσαμε το οξυγόνο μας”

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: “Χάσαμε το οξυγόνο μας”

Η Εκκλησία έφτασε στο έσχατο όριό της, γιατί η Θεία Λειτουργία είναι το οξυγόνο μας. Όπως αυτή τη στιγμή και πολύ σωστά λέμε θα λειτουργούν τα σούπερ μάρκετ για την τροφοδοσία του σώματος, κατά τη γνώμη μου η Θεία Λειτουργία έπρεπε να επιτραπεί να τελείται έστω με μία αντιπροσωπευτική παρουσία 3 ή 5 πιστών μέσα στον κάθε ναό, ο οποίος κάθε ναός είναι πάρα πολλά τετραγωνικά», δήλωσε ο Μητροπολίτης Δράμας, κ. Παύλος, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Τώρα, μας αποσυνδέετε από το οξυγόνο μας που είναι η πνευματική μας τροφή για εμάς που πιστεύουμε», συνέχισε και σε άλλο σημείο τόνισε: «Είδαν τη θεία λειτουργία ως θέατρο και σου λέει “ας κλείσει, αυτό είναι δευτερεύον”. Αυτό μας ενόχλησε».

Εμπνεόμενοι απο τις δηλώσεις του Σεβασμιωτάτου, η φωτογραφία της σημερινής ημέρας: “Χάσαμε το οξυγόνο μας”.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ – Μητροπολίτης Δράμας: «Μας αποσυνδέετε από το οξυγόνο μας»

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων