02/12/2020 02/12/2020 Την Κυριακη 15 Νοεμβρίου 2020, σαράντα περίπου Σλαβόφωνοι πιστοί επισκέφθηκαν την Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην πόλη Καπυόνγκ της Κορέας, όπου παρακολούθησαν την Ακολουθία του Όρθρου και τη Θεία Λειτουργία την οποία τέλεσε ο Σεβσαμιώτατος Μητροπολίτης Πισιδίας κ. Σωτήριος. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας προσφέρθηκε γεύμα αγάπης σε όλους τους παρευρισκόμενους και στη...
02 Δεκεμβρίου, 2020 - 22:31
Τελευταία ενημέρωση: 02/12/2020 - 21:27

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Χρώματα Ορθοδοξίας στην Καπυόνγκ

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Χρώματα Ορθοδοξίας στην Καπυόνγκ

Την Κυριακη 15 Νοεμβρίου 2020, σαράντα περίπου Σλαβόφωνοι πιστοί επισκέφθηκαν την Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην πόλη Καπυόνγκ της Κορέας, όπου παρακολούθησαν την Ακολουθία του Όρθρου και τη Θεία Λειτουργία την οποία τέλεσε ο Σεβσαμιώτατος Μητροπολίτης Πισιδίας κ. Σωτήριος.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας προσφέρθηκε γεύμα αγάπης σε όλους τους παρευρισκόμενους και στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος τους μίλησε πάνω σε ένα θέμα πνευματικής οικοδομής.

Αργότερα, οι Σλαβόφωνοι πιστοί βοήθησαν στον καθαρισμό της αυλής της Μονής και συμμετείχαν σε διάφορες άλλες προετοιμασίες για τον χειμώνα.

 

 

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ – Επίσκεψη Σλαβόφωνων σε Μοναστήρι στην Κορέα

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων