23/06/2021 23/06/2021 Μετά το Τρισάγιο της Τετάρτης στον Ανδρέα Παπανδρέου, ο Αρχιμ. π. Τιμόθεος Ηλιάκης προσήλθε για προσκύνημα στους τάφους των Αρχιεπισκόπων Αθηνών. Στον τάφο του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου, πιστός φρουρός, η αγαπητή κα. Μαρία που τον φροντίζει από την ημέρα της κοιμήσεως του ανελλιπώς και ανιδιοτελώς από αγάπη και ευγνωμοσύνη. Όπως πάντα έτσι και σήμερα με...
23 Ιουνίου, 2021 - 16:20
Τελευταία ενημέρωση: 23/06/2021 - 16:23

Η κα Μαρία και φρουρός του τάφου του Χριστοδούλου

Διαδώστε:
Η κα Μαρία και φρουρός του τάφου του Χριστοδούλου

Μετά το Τρισάγιο της Τετάρτης στον Ανδρέα Παπανδρέου, ο Αρχιμ. π. Τιμόθεος Ηλιάκης προσήλθε για προσκύνημα στους τάφους των Αρχιεπισκόπων Αθηνών. Στον τάφο του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου, πιστός φρουρός, η αγαπητή κα. Μαρία που τον φροντίζει από την ημέρα της κοιμήσεως του ανελλιπώς και ανιδιοτελώς από αγάπη και ευγνωμοσύνη. Όπως πάντα έτσι και σήμερα με δική της πρωτοβουλία και καλοσύνη η κα. Μαρία φρόντισε και για τον ευπρεπισμό του τάφου του Ανδρέα Παπανδρέου.

 

 

ΔΕΙΤΕ – Τρισάγιο στο μνήμα του Ανδρέα Παπανδρέου 25 χρόνια μετά

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων