25/03/2024 25/03/2024 Την Εθνική Επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης τίμησε σήμερα η Θεσσαλονίκη με τη μαθητική παρέλαση, που πραγματοποιήθηκε στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου. Υπό τους ήχους των εμβατηρίων της Φιλαρμονικής του δήμου Θεσσαλονίκης στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου συμμετείχαν τμήματα σχολείων, συλλόγων, αλλά και πεζοπόρα στρατιωτικά αγήματα. Ραφαήλ Γεωργιάδης – ope.gr Την κυβέρνηση στη μαθητική παρέλαση εκπροσώπησε ο...
25 Μαρτίου, 2024 - 15:15
Τελευταία ενημέρωση: 25/03/2024 - 16:01

Η μαθητική παρέλαση για την 25η Μαρτίου στην Θεσσαλονίκη

Διαδώστε:
Η μαθητική παρέλαση για την 25η Μαρτίου στην Θεσσαλονίκη

Την Εθνική Επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης τίμησε σήμερα η Θεσσαλονίκη με τη μαθητική παρέλαση, που πραγματοποιήθηκε στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Υπό τους ήχους των εμβατηρίων της Φιλαρμονικής του δήμου Θεσσαλονίκης στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου συμμετείχαν τμήματα σχολείων, συλλόγων, αλλά και πεζοπόρα στρατιωτικά αγήματα.

  • Ραφαήλ Γεωργιάδης – ope.gr

Την κυβέρνηση στη μαθητική παρέλαση εκπροσώπησε ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης ενώ από πλευράς αξιωματικής αντιπολίτευσης, παρών είναι ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος. Παρόντες είναι επίσης μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, η Αντιπεριφεριάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου και ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Φιλόθεος.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων