26/03/2020 26/03/2020 Κλειστά παραμένουν τα σχολεία στη Ρουμανία μετά από απόφαση της κυβέρνησης να κηρύξει τη χώρα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης για 30 ημέρες, στο πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων ενάντια στη εξάπλωση της πανδημίας. Προκειμένου να υποστηρίξει τους μαθητές, το Πατριαρχείο Ρουμανίας, μέσω της τηλεόρασης Trinitas, τους προσφέρει την ευκαιρία να διατηρήσουν επαφή με το μάθημα των...
26 Μαρτίου, 2020 - 8:56

Η “Ώρα της Θρησκείας” μέσω τηλεόρασης

Διαδώστε:
Η “Ώρα της Θρησκείας” μέσω τηλεόρασης

Κλειστά παραμένουν τα σχολεία στη Ρουμανία μετά από απόφαση της κυβέρνησης να κηρύξει τη χώρα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης για 30 ημέρες, στο πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων ενάντια στη εξάπλωση της πανδημίας.
Προκειμένου να υποστηρίξει τους μαθητές, το Πατριαρχείο Ρουμανίας, μέσω της τηλεόρασης Trinitas, τους προσφέρει την ευκαιρία να διατηρήσουν επαφή με το μάθημα των θρησκευτικών μέσω του προγράμματος “Η Ωρα της Θρησκείας”.
Η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα αύριο Παρασκευή στις 12:00 το μεσημέρι.
Το πρόγραμμα θα οργανωθεί κατάλληλα και θα απευθύνεται και στα τρία επίπεδα εκπαίδευσης και θα διαρκεί είκοσι λεπτά ανά βαθμίδα.
Αυτές οι δραστηριότητες έχουν συμπληρωματικό ρόλο στο μάθημα των θρησκευτικών που γίνεται στα σχολεία και στόχο έχουν να διατηρήσουν την επαφή των μαθητών με τις αξίες και τις αρχές του χριστιανισμού σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων