08/11/2019 08/11/2019 Αντίγραφο της εικόνας της Παναγίας Εσφαγμένης από την Ιερά Μέγιστη μονή Βατοπαιδίου μετέφερε ο Καθηγούμενος της ΙΜΜ Αρχιμανδρίτης Εφραίμ στον ναό του Αγίου Γεωργίου Παπάγου όπου και θα παραμείνει προς ευλογία της περιοχής. Ευχαριστίες προς όλους μετέφερε ο προϊστάμενος του ναού Αρχιμανδρίτης Αλέξιος Γιαννιός ιδιαίτερα προς τον γέροντα Εφραίμ αλλά και τον Μητροπολίτη Φθιώτιδος Συμεών...
08 Νοεμβρίου, 2019 - 11:56
Τελευταία ενημέρωση: 08/11/2019 - 12:05

Η Παναγία η Εσφαγμένη στον Αγ. Γεώργιο Παπάγου (βίντεο)

Διαδώστε:
Η Παναγία η Εσφαγμένη στον Αγ. Γεώργιο Παπάγου (βίντεο)

Αντίγραφο της εικόνας της Παναγίας Εσφαγμένης από την Ιερά Μέγιστη μονή Βατοπαιδίου μετέφερε ο Καθηγούμενος της ΙΜΜ Αρχιμανδρίτης Εφραίμ στον ναό του Αγίου Γεωργίου Παπάγου όπου και θα παραμείνει προς ευλογία της περιοχής.

Ευχαριστίες προς όλους μετέφερε ο προϊστάμενος του ναού Αρχιμανδρίτης Αλέξιος Γιαννιός ιδιαίτερα προς τον γέροντα Εφραίμ αλλά και τον Μητροπολίτη Φθιώτιδος Συμεών που προεξήρχε της Δοξολογίας που τελέσθηκε στον ναό.

GERONTAS AG GIORGIOS from ORTHODOXIANEWSAGENCY on Vimeo.

 

«Να λέτε τα προβλήματα σας στην Παναγίας μας» είπε ο Γέροντας Εφραίμ ενώ τόνισε ότι το αντίγραφο είναι καλύτερο από το πρωτότυπο καθώς οι Πατέρες που το φιλοτέχνησαν το έκαναν με αγάπη.

«Η Παναγία είναι η προστάτιδα των μοναχών και αναγνωρίζει τι σημαίνει θέωση» είπε σε άλλο σημείο ο Γέροντας Εφραίμ, ενώ τόνισε, «Ο ναός του Αγίου Γεωργίου θα είναι η σκέπη της Παναγίας μας και ο κόσμος θα παίρνει την ευλογία της και θα φεύγει χαρούμενος και αναπαυμένος».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων