11/09/2019 11/09/2019 Ο Αγιασμός για την νέα σχολική χρονιά πραγματοποιήθηκε στο 1ο ΕΠΑΛ Άργους και το 3ο Λύκειο Άργους από τον Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριο. Στην τελετή παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ο Βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Παναγιώτης Σκούφης, οι Αντιδήμαρχοι Νίκος Γκαβούνος και Χρήστος Πετσέλης, ο Πρόεδρος της...
11 Σεπτεμβρίου, 2019 - 22:36
Τελευταία ενημέρωση: 11/09/2019 - 22:00

Η πρώτη ημέρα στο 1ο ΕΠΑΛ και το 3ο Λύκειο Άργους

Διαδώστε:
Η πρώτη ημέρα στο 1ο ΕΠΑΛ και το 3ο Λύκειο Άργους

Ο Αγιασμός για την νέα σχολική χρονιά πραγματοποιήθηκε στο 1ο ΕΠΑΛ Άργους και το 3ο Λύκειο Άργους από τον Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριο.

Στην τελετή παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ο Βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Παναγιώτης Σκούφης, οι Αντιδήμαρχοι Νίκος Γκαβούνος και Χρήστος Πετσέλης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Πέτρος Διολίτσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κωνσταντίνος Μπέγκος κα.

Ευχές στο διδακτικό προσωπικό και τους μαθητές για μια καλή σχολική χρονιά απηύθυναν η Διευθύντρια του 3ου Λυκείου Άργους Νικολάτα Ματσιμάνη, ο Διευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ Άργους Νίκος Τσιπιανίτης, ο Δημαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος και ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων