19/11/2019 19/11/2019 Στις εγκαταστάσεις του Τηλεοπτικού Σταθμού «Star Κεντρικής Ελλάδος» μετέβη το βράδυ της Δευτέρας 18 Νοεμβρίου 2019, ο νέος Μητροπολίτης Φθιώτιδος, κ. Συμεών, προκειμένου να παραχωρήσει την πρώτη του Συνέντευξη, λίγες μόνο ημέρες μετά την Ενθρόνισή του, προσκεκλημένος του Διευθυντού του Τηλεοπτικού Σταθμού κ. Γεωργίου Σιμόπουλου, στο πλαίσιο της Εκπομπής του «Βήμα για όλους». Η Εκπομπή...
19 Νοεμβρίου, 2019 - 15:23
Τελευταία ενημέρωση: 19/11/2019 - 14:36

Η πρώτη τηλεοπτική Συνέντευξη μετά την Ενθρόνισή του

Διαδώστε:
Η πρώτη τηλεοπτική Συνέντευξη μετά την Ενθρόνισή του

Στις εγκαταστάσεις του Τηλεοπτικού Σταθμού «Star Κεντρικής Ελλάδος» μετέβη το βράδυ της Δευτέρας 18 Νοεμβρίου 2019, ο νέος Μητροπολίτης Φθιώτιδος, κ. Συμεών, προκειμένου να παραχωρήσει την πρώτη του Συνέντευξη, λίγες μόνο ημέρες μετά την Ενθρόνισή του, προσκεκλημένος του Διευθυντού του Τηλεοπτικού Σταθμού κ. Γεωργίου Σιμόπουλου, στο πλαίσιο της Εκπομπής του «Βήμα για όλους».

Η Εκπομπή αυτή πραγματοποιείται κάθε χρόνο την συγκεκριμένη περίοδο, λίγο πριν την έναρξη του καθιερωμένου «Εράνου Αγάπης», τον οποίο διεξάγει η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος και πάντοτε προσκεκλημένος ήταν ο μακαριστός Μητροπολίτης Φθιώτιδος κυρός Νικόλαος.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων