28/09/2019 28/09/2019 Συναυλία στο Κάιρο με αφορμή τα επίσημα Θυρανοίξια του ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης έδωσε η Ευανθία Ρεμπούτσικα η οποία μάγεψε το κοινό με την γαλήνια φωνή της που σε συνδυασμό με τις υπέροχες μελωδίες ταξίδεψαν τους τυχερούς παρευρισκόμενους. “Απόψε όμως Ευανθία μου ζήλεψε λιγάκι ο Νείλος και μου είπε, Θεόδωρε δάνεισέ μου απόψε...
28 Σεπτεμβρίου, 2019 - 12:24
Τελευταία ενημέρωση: 28/09/2019 - 16:09

Η συναυλία που συγκίνησε έναν Πατριάρχη!

Διαδώστε:
Η συναυλία που συγκίνησε έναν Πατριάρχη!

Συναυλία στο Κάιρο με αφορμή τα επίσημα Θυρανοίξια του ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης έδωσε η Ευανθία Ρεμπούτσικα η οποία μάγεψε το κοινό με την γαλήνια φωνή της που σε συνδυασμό με τις υπέροχες μελωδίες ταξίδεψαν τους τυχερούς παρευρισκόμενους.

“Απόψε όμως Ευανθία μου ζήλεψε λιγάκι ο Νείλος και μου είπε, Θεόδωρε δάνεισέ μου απόψε το δοξάρι της Ευανθίας  για να γίνουμε όλοι ταξιδευτές και να ταξιδεύουμε όπως ο Οδυσσέας, να ξέρουμε ότι η Ιθάκη δεν βρίσκεται μακριά αλλά μέσα στις καρδιές μας” είπε με εμφανή συγκίνηση ο Μακαριώτατος Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ Θεόδωρος Β’ προς την καλλιτέχνιδα, ενώ παράλληλα της έδωσε ως δώρο το λιοντάρι του Αγίου Μάρκου ευχαριστώντας την για την ωραία βραδιά.

Δείτε τα χαρακτηριστικά βίντεο:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων