12/07/2020 12/07/2020 Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Στέλιος Πέτσας έκανε ανάρτηση στην σελίδα του στο Facebook όπου τονίζει την ευθύνη της Τουρκίας. Συγκεκριμένα γράφει «Η Τουρκία φέρει την αποκλειστική ευθύνη για την βαθύτατη προσβολή και την ύβρη της μετατροπής της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί». Διαβάστε την ανάρτησή του: «Η Τουρκία φέρει την αποκλειστική ευθύνη για την βαθύτατη προσβολή...
12 Ιουλίου, 2020 - 15:28
Τελευταία ενημέρωση: 12/07/2020 - 15:15

«Η Τουρκία φέρει την αποκλειστική ευθύνη για την προσβολή»

Διαδώστε:
«Η Τουρκία φέρει την αποκλειστική ευθύνη για την προσβολή»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Στέλιος Πέτσας έκανε ανάρτηση στην σελίδα του στο Facebook όπου τονίζει την ευθύνη της Τουρκίας. Συγκεκριμένα γράφει «Η Τουρκία φέρει την αποκλειστική ευθύνη για την βαθύτατη προσβολή και την ύβρη της μετατροπής της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί».

Διαβάστε την ανάρτησή του:

«Η Τουρκία φέρει την αποκλειστική ευθύνη για την βαθύτατη προσβολή και την ύβρη της μετατροπής της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, σε αντίθεση με όλο τον πολιτισμένο κόσμο, έχει άλλη άποψη. Ο πανικός του εξαιτίας των συνεχών, ανατριχιαστικών, αποκαλύψεων για τις παρακρατικές μεθοδεύσεις στη διάρκεια των κυβερνήσεων του κ. Τσίπρα, προσλαμβάνει επικίνδυνες διαστάσεις. Σε βάρος πλέον της ίδιας της Πατρίδας μας.

Ματαιοπονούν, όμως, όσοι νομίζουν ότι κάνοντας μικροπολιτική στο θέμα της Αγιάς Σοφιάς, μπορούν να διαρρήξουν την εθνική ενότητα που απαιτεί ο Ελληνισμός. Όσο για την «ενεργητική εξωτερική πολιτική» τους, οι Έλληνες προτιμούν να την ξεχάσουν.»

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων