27/07/2023 27/07/2023 Υπό την προστασία της Βουλής θα τεθεί το αγέννητο παιδί του κυβερνήτη του μοιραίου Canadair Χρήστου Μουλά. Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της, Κωνσταντίνο Τασούλας, το παιδί του πιλότου που έχασε τη ζωή του στην Κάρυστο- η σύζυγός του είναι 3 μηνών έγκυος- θα υιοθετηθεί από τη Βουλή. Από την ώρα που θα γεννηθεί το παιδί...
27 Ιουλίου, 2023 - 12:10
Τελευταία ενημέρωση: 27/07/2023 - 12:17

Η Βουλή Υιοθετεί το αγέννητο παιδί του πιλότου Χρήστου Μουλά

Διαδώστε:
Η Βουλή Υιοθετεί το αγέννητο παιδί του πιλότου Χρήστου Μουλά

Υπό την προστασία της Βουλής θα τεθεί το αγέννητο παιδί του κυβερνήτη του μοιραίου Canadair Χρήστου Μουλά. Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της, Κωνσταντίνο Τασούλας, το παιδί του πιλότου που έχασε τη ζωή του στην Κάρυστο- η σύζυγός του είναι 3 μηνών έγκυος- θα υιοθετηθεί από τη Βουλή.

Από την ώρα που θα γεννηθεί το παιδί θα τεκνοθετηθεί από το κοινοβούλιο που μάλιστα θα δίνει και ένα χρηματικό ποσό για την ανατροφή του, μέχρι να συμπληρώσει τα 25 χρόνια.

Σύμφωνα με το καταστατικό, η τεκνοθεσία των παιδιών των πεσόντων εν ώρα καθήκοντος ισχύει μέχρι εκείνο να φτάσει τα 25 του χρόνια. Μάλιστα όπως θύμισε ο κ. Τασούλας είναι κάτι που ισχύει από την περίοδο που πρόεδρος στο κοινοβούλιο ήταν ο Απόστολος Κακλαμάνης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων