06/01/2020 06/01/2020 Οι πρώτες στάλες βροχής και ελπίδας έπεσαν στην πολύπαθη Αυστραλία. Η βροχή έρχεται να συνδράμει στο σβήσιμο της καταστρεπτικής φωτιάς που συγκλόνισε ολόκληρο τον κόσμο που παρακολουθεί έντρομος την πύρινη λαίλαπα που κόστισε τη ζωή σε 24 συνανθρώπους μας, ξερίζωσε δεκάδες χιλιάδες από τις οικίες τους αλλά και άφησε νεκρά περισσότερα από 500 εκατομμύρια καμμένα ζώα...
06 Ιανουαρίου, 2020 - 16:22
Τελευταία ενημέρωση: 06/01/2020 - 19:33

Η βροχή της ελπίδας στην Αυστραλία- Εισακούσθηκαν οι προσευχές

Διαδώστε:
Η βροχή της ελπίδας στην Αυστραλία- Εισακούσθηκαν οι προσευχές

Οι πρώτες στάλες βροχής και ελπίδας έπεσαν στην πολύπαθη Αυστραλία. Η βροχή έρχεται να συνδράμει στο σβήσιμο της καταστρεπτικής φωτιάς που συγκλόνισε ολόκληρο τον κόσμο που παρακολουθεί έντρομος την πύρινη λαίλαπα που κόστισε τη ζωή σε 24 συνανθρώπους μας, ξερίζωσε δεκάδες χιλιάδες από τις οικίες τους αλλά και άφησε νεκρά περισσότερα από 500 εκατομμύρια καμμένα ζώα που δεν μπόρεσαν να βρουν καταφύγιο στον πύρινο όλεθρο.

Οι προσευχές όμως όλων εισακούσθηκαν και έπιασε βροχή στην Αυστραλία φέρνοντας μεγάλη ανακούφιση αλλά και ελπίδα κάτι που αποτυπώνεται στη συγκλονιστική φωτογραφία με τα δύο καγκουρό να στρέφουν τα πάνω άκρα τους προς τον ουρανό αλλά και τους ήρωες πυροσβέστες και ντόπιους κατοίκους να χαίρονται σαν μικρά παιδιά στο χαρακτηριστικό βίντεο που προκαλεί έντονη συγκίνηση:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων