07/08/2023 07/08/2023 Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στο λιμάνι Ντερίντσε της επαρχίας Κοτζάελι, στην περιοχή του Μαρμαρά, στη βορειοδυτική Τουρκία. Ο κυβερνήτης ανακοίνωσε ότι από την έκρηξη τραυματίστηκαν 10 άνθρωποι, δύο εκ των οποίων είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Στην περιοχή εστάλη μεγάλος αριθμός οχημάτων της πυροσβεστικής και ασθενοφόρα. Αναφέρεται ότι η έκρηξη έγινε σε σιλό με σιτηρά. Η αιτία...
07 Αυγούστου, 2023 - 16:25
Τελευταία ενημέρωση: 07/08/2023 - 16:26

Ισχυρή έκρηξη σε λιμάνι στην Τουρκία – Δεκάδες τραυματίες

Διαδώστε:
Ισχυρή έκρηξη σε λιμάνι στην Τουρκία – Δεκάδες τραυματίες

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στο λιμάνι Ντερίντσε της επαρχίας Κοτζάελι, στην περιοχή του Μαρμαρά, στη βορειοδυτική Τουρκία. Ο κυβερνήτης ανακοίνωσε ότι από την έκρηξη τραυματίστηκαν 10 άνθρωποι, δύο εκ των οποίων είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Στην περιοχή εστάλη μεγάλος αριθμός οχημάτων της πυροσβεστικής και ασθενοφόρα. Αναφέρεται ότι η έκρηξη έγινε σε σιλό με σιτηρά.

Η αιτία της έκρηξης στο λιμάνι της συνοικίας του Κοτζαέλι παραμένει ακόμα άγνωστη, ενώ οι κάτοικοι ανέφεραν ότι τα παράθυρά τους έσπασαν και τα πλάνα δείχνουν πυκνούς μαύρους καπνούς.

Έως στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό τι προκάλεσε την έκρηξη.

Πηγή: skai.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες: ,
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων