03/07/2020 03/07/2020 Τηλεφωνική επικοινωνία με το σύνολο των Πρεσβευτικών και Προξενικών αρχών της Ελλάδας σ’ ολόκληρο τον κόσμο είχε ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για θέματα Αποδήμου Ελληνισμού Κώστας Βλάσης. Ο κ. Βλάσης ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – ειδικά υπό το πρίσμα της πανδημίας – ενώ διερευνήθηκαν από κοινού τα περιθώρια βελτίωσης των προξενικών υπηρεσιών που προσφέρει...
03 Ιουλίου, 2020 - 14:40
Τελευταία ενημέρωση: 03/07/2020 - 14:15

Κ. Βλάσης: Ανοικτός ο δίαυλος επικοινωνίας με τη Διασπορά

Διαδώστε:
Κ. Βλάσης: Ανοικτός ο δίαυλος επικοινωνίας με τη Διασπορά

Τηλεφωνική επικοινωνία με το σύνολο των Πρεσβευτικών και Προξενικών αρχών της Ελλάδας σ’ ολόκληρο τον κόσμο είχε ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για θέματα Αποδήμου Ελληνισμού Κώστας Βλάσης.

Ο κ. Βλάσης ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – ειδικά υπό το πρίσμα της πανδημίας – ενώ διερευνήθηκαν από κοινού τα περιθώρια βελτίωσης των προξενικών υπηρεσιών που προσφέρει η χώρα μας στο εξωτερικό καταγράφοντας ταυτόχρονα τις ανάγκες των Ελλήνων της Διασποράς.

Διαβάστε την ανάρτηση του υφυπουργού στο Facebook

“Σήμερα – μετά από 5 ολόκληρες εβδομάδες – ολοκλήρωσα τον κύκλο τηλεφωνικών συνδιαλέξεων με το σύνολο των Πρεσβευτικών και Προξενικών αρχών της Ελλάδας σ’ ολόκληρο τον κόσμο, πάνω από 120 στον αριθμό. Ενημερώθηκα άμεσα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – ειδικά υπό το πρίσμα της πανδημίας – και μαζί διερευνήσαμε τα περιθώρια βελτίωσης των προξενικών υπηρεσιών που προσφέρει η χώρα μας στο εξωτερικό καταγράφοντας ταυτόχρονα τις ανάγκες των Ελλήνων της Διασποράς. Από τις ΗΠΑ μέχρι την Αυστραλία και από τον Καναδά μέχρι την Κίνα τα στελέχη του Υπουργείου Εξωτερικών φροντίζουν για τους Έλληνες της Διασποράς, αλλά και για την προώθηση των συμφερόντων της χώρας μας. Τους αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ, αλλά και η δέσμευση ότι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διευκολύνουμε και να ενισχύσουμε το έργο τους”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων