05/08/2020 05/08/2020 «Στεκόμαστε δίπλα στο λαό του Λιβάνου, που χθες έζησε μια πραγματική τραγωδία! Τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων», ανέφερε ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Βλάσης σε τηλεφωνική επικοινωνία με την πρέσβη της Ελλάδος στη Βηρυτό και σημείωσε πως η Ελλάδα στέκεται εμπράκτως στους πολίτες του Λιβάνου, καθώς μετά από εντολή του πρωθυπουργού αναχώρησε C-130 με...
05 Αυγούστου, 2020 - 15:24
Τελευταία ενημέρωση: 05/08/2020 - 16:02

Κ. Βλάσης: «Στεκόμαστε δίπλα στον λαό του Λιβάνου»

Διαδώστε:
Κ. Βλάσης: «Στεκόμαστε δίπλα στον λαό του Λιβάνου»

«Στεκόμαστε δίπλα στο λαό του Λιβάνου, που χθες έζησε μια πραγματική τραγωδία! Τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων», ανέφερε ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Βλάσης σε τηλεφωνική επικοινωνία με την πρέσβη της Ελλάδος στη Βηρυτό και σημείωσε πως η Ελλάδα στέκεται εμπράκτως στους πολίτες του Λιβάνου, καθώς μετά από εντολή του πρωθυπουργού αναχώρησε C-130 με ομάδα έρευνας και διάσωσης.

«Σήμερα είχα τηλεφωνική επικοινωνία με την πρέσβυ μας στην Βηρυτό κ. Φουντουλάκη που με ενημέρωσε για την κατάσταση ενώ παράλληλα γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να εντοπιστούν τυχόν συμπατριώτες μας που “χτυπήθηκαν” από τις φονικές εκρήξεις», πρόσθεσε.

«Τα στελέχη της πρεσβείας είναι στη διάθεση των εκεί συμπατριωτών μας όπως και η Μονάδα Διαχείρισης Κρίσεων του ΥΠΕΞ” κατέληξε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων