06/03/2020 06/03/2020 Και τρίτο γκρουπ Ελλήνων τουριστών βρισκόταν στους Αγίους Τόπους, όπως προκύπτει από ρεπορτάζ που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, πρόκειται για γκρουπ 30 ατόμων από την Εορδαία, οι οποίοι επέστρεψαν το βράδυ της Πέμπτης στην Ελλάδα ενώ φαίνεται πως η εκδρομή πραγματοποιήθηκε μέσω ταξιδιωτικού πρακτορείου της περιοχής Τα άτομα έχουν ελεγχθεί από το αεροδρόμιο...
06 Μαρτίου, 2020 - 17:04
Τελευταία ενημέρωση: 06/03/2020 - 17:22

Και τρίτο γκρούπ Ελλήνων τουριστών στους Αγίους Τόπους

Διαδώστε:
Και τρίτο γκρούπ Ελλήνων τουριστών στους Αγίους Τόπους

Και τρίτο γκρουπ Ελλήνων τουριστών βρισκόταν στους Αγίους Τόπους, όπως προκύπτει από ρεπορτάζ που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για γκρουπ 30 ατόμων από την Εορδαία, οι οποίοι επέστρεψαν το βράδυ της Πέμπτης στην Ελλάδα ενώ φαίνεται πως η εκδρομή πραγματοποιήθηκε μέσω ταξιδιωτικού πρακτορείου της περιοχής

Τα άτομα έχουν ελεγχθεί από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» χωρίς να έχει υπάρξει υποψία για κρούσμα, αναφέρουν πληροφορίες.

Για το ζήτημα έχει ενημερωθεί ο δήμαρχος Εορδαίας, Παναγιώτης Πλακεντά, ο οποίος αναφέρει πως παρακολουθεί το ζήτημα και πως δε χρειάζεται κανένας πανικός.

Αναστέλλονται όλες οι οργανωμένες εκδρομές στις περιοχές που έχουν πληγεί

Δεκατέσσερα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κοροναϊού ανακοίνωσε πριν από λίγο ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας λοιμωξιολόγος, Σωτήρης Τσιόδρας.

Ο κ. Τσιόδρας, αναφερόμενος στα μέτρα που έλαβε η ειδική επιτροπή για τον κοροναϊό που συνεδρίασε σήμερα στο υπουργείο Υγείας, είπε ότι παρατείνονται μέχρι τη συμπλήρωση και δύο εβδομάδων τα μέτρα που είχαν ληφθεί και αφορούν τους νομούς, Αχαΐας, Ηλείας και Ζακύνθου. Συγκεκριμένα, αναστέλλονται όλες οι οργανωμένες εκδρομές στις περιοχές που έχουν πληγεί. Οι αθλητικές εκδηλώσεις θα γίνονται κεκλεισμένων των θυρών για τις περιοχές αυτές και τόνισε ότι παρατείνεται πέραν της 13ης Μαρτίου η απαγόρευση των οργανωμένων εκπαιδευτικών εκδρομών στο εξωτερικό μέχρι νεοτέρας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων