24/12/2022 24/12/2022 Αίθριος καιρός και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες θα επικρατούν τα Χριστούγεννα σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Ειδικότερα, σήμερα Σάββατο, παραμονή των Χριστουγέννων προβλέπονται νεφώσεις κατά τόπους και κατά περιόδους πυκνότερες. Τις πρωινές και τις βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και κυρίως στα ηπειρωτικά θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα είναι...
24 Δεκεμβρίου, 2022 - 12:03
Τελευταία ενημέρωση: 24/12/2022 - 12:38

Καιρός: Χριστούγεννα με ανοιξιάτικες θερμοκρασίες

Διαδώστε:
Καιρός: Χριστούγεννα με ανοιξιάτικες θερμοκρασίες

Αίθριος καιρός και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες θα επικρατούν τα Χριστούγεννα σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Ειδικότερα, σήμερα Σάββατο, παραμονή των Χριστουγέννων προβλέπονται νεφώσεις κατά τόπους και κατά περιόδους πυκνότερες.

Τις πρωινές και τις βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και κυρίως στα ηπειρωτικά θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στα νότια πελάγη δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές της. Συγκεκριμένα, στα βόρεια θα φθάσει τους 13 με 14 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 16 με 17 και στα Δωδεκάνησα και την Κρήτη τους 18 βαθμούς Κελσίου. Κατά τόπους παγετός θα επικρατήσει τις πρωινές ώρες στα βόρεια.

Την Κυριακή, ανήμερα των Χριστουγέννων, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, η θερμοκρασία να σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο και θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Τις πρωινές και τις βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως στα ηπειρωτικά όπου πιθανώς να σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά τμήματα του Αιγαίου τοπικά 6 μποφόρ.

Τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου ο καιρός θα είναι επίσης γενικά αίθριος, ενώ τις πρωινές και τις βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως στα ηπειρωτικά όπου πιθανώς να σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα νοτιοανατολικά τμήματα του Αιγαίου θα πνέουν βόρειοι 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Τρίτη 27 και την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις. Τις πρωινές και τις βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως στα ηπειρωτικά όπου πιθανώς να σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα νότια πελάγη θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ, ενώ την Τετάρτη αναμένεται να στραφούν σε βόρειους με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Τετάρτη στα βόρεια.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων