10/03/2022 10/03/2022 Kλειστά θα παραμείνουν αύριο Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022 εξαιτίας της κακοκαιρίας «Φίλιππος» τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον Βόρειο Τομέα, σε περιοχές της Ανατολικής και της Δυτικής Αττικής. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με ανάρτηση στο Facebook, του περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργου Πατούλη «Αποφασίζουμε σε συνεργασία με τους Δημάρχους της Αττικής, να ΜΗΝ λειτουργήσουν δια...
10 Μαρτίου, 2022 - 20:29
Τελευταία ενημέρωση: 10/03/2022 - 23:47

Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Ποια σχολεία θα είναι κλειστά στην Αττική την Παρασκευή

Διαδώστε:
Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Ποια σχολεία θα είναι κλειστά στην Αττική την Παρασκευή

Kλειστά θα παραμείνουν αύριο Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022 εξαιτίας της κακοκαιρίας «Φίλιππος» τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον Βόρειο Τομέα, σε περιοχές της Ανατολικής και της Δυτικής Αττικής.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με ανάρτηση στο Facebook, του περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργου Πατούλη

«Αποφασίζουμε σε συνεργασία με τους Δημάρχους της Αττικής, να ΜΗΝ λειτουργήσουν δια ζώσης τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε συγκεκριμένες περιοχές της Περιφέρειας Αττικής.

Ειδικότερα, συμφωνήσαμε να ΜΗΝ πραγματοποιηθούν αύριο Παρασκευή 11 Μαρτίου δια ζώσης μαθήματα στα σχολεία:

1. Στο σύνολο της Περιφερειακής Ενότητας Βόρειου Τομέα Αττικής

2. Σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής, με εξαίρεση τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, όπου θα είναι όλα τα σχολεία ανοιχτά.

3. Στην Περιφερειακή ενότητα Δυτικής Αττικής θα είναι κλειστά όλα τα σχολεία του Δήμου Φυλής, ενώ στον Δήμο Μάνδρας- Ειδυλλίας κλειστά θα είναι τα σχολεία στις Δημοτικές ενότητες Βιλίων και Ερυθρών.

4. Στο Δήμο Ν.Φιλαδέλφειας – Ν.Χαλκηδόνας της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα.

Ανοιχτά θα είναι όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις παρακάτω Περιφερειακές ενότητες:
• Στην Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα (πλην του Δήμου Ν.Φιλαδέλφειας – Ν.Χαλκηδόνας)
• Στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραιώς
• Στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων
• Στην Περιφερειακή Ενότητα Νότιου Τομέα
• Στον Δυτικό τομέα Αθηνών

Για τη λειτουργία ή μη των βρεφονηπιακών σταθμών, αποτελεί ευθύνη των δήμων, οι οποίοι και είναι αρμόδιοι να ενημερώσουν τους ενδιαφερόμενους. Ζητήματα τηλεκπαίδευσης ρυθμίζονται από το Υπουργείο Παιδείας.

Λόγω χιονοπτώσεων, παγετού, χαμηλών θερμοκρασιών αλλά και των υγειονομικών περιορισμών συνεχίζουμε τα προληπτικά μέτρα για την ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικού προσωπικού».

 

 

Πηγή: briefingnews.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων