28/02/2020 28/02/2020 Στο πλαίσιο του bazaar βιβλίου που διοργανώνουν οι εκδόσεις Εν Πλω στο Πολεμικό Μουσείο στις 27 και 28/2, για την ενίσχυση του Δικτύου Στήριξης Φυλακισμένων & Αποφυλακισμένων Γυναικών, μία ομάδα αγαπημένων καλλιτεχνών, που συμμετέχουν στα προγράμματα στήριξης σε συνεργασία με τον Κλήμη Πυρουνάκη, ταξίδεψαν σήμερα το κοινό σε μουσικά μονοπάτια της αγάπης. Η σημερινή εκδήλωση...
28 Φεβρουαρίου, 2020 - 21:38
Τελευταία ενημέρωση: 28/02/2020 - 22:13

Καλλιτέχνες ένωσαν τις δυνάμεις τους για την ενίσχυση του Δικτύου Στήριξης Φυλακισμένων

Διαδώστε:
Καλλιτέχνες ένωσαν τις δυνάμεις τους για την ενίσχυση του Δικτύου Στήριξης Φυλακισμένων

Στο πλαίσιο του bazaar βιβλίου που διοργανώνουν οι εκδόσεις Εν Πλω στο Πολεμικό Μουσείο στις 27 και 28/2, για την ενίσχυση του Δικτύου Στήριξης Φυλακισμένων & Αποφυλακισμένων Γυναικών, μία ομάδα αγαπημένων καλλιτεχνών, που συμμετέχουν στα προγράμματα στήριξης σε συνεργασία με τον Κλήμη Πυρουνάκη, ταξίδεψαν σήμερα το κοινό σε μουσικά μονοπάτια της αγάπης.

Η σημερινή εκδήλωση ξεκίνησε με παρουσίαση του έργου του Δικτύου από τον Κλήμη Πυρουνάκη. “Τραγουδάκια μου ακριβά Στης ζωής το τρεχαντήρι Στήνουν μέσα μου χορό Και στους δρόμους πανηγύρι” Συμμετείχαν: Κώστας Κωνσταντάτος, Βασίλης Χατζηνικολάου, Γιώργος Αλτής, Αντιγόνη Στάππα, Αρετή Κοκκίνου, Γεωργία Μαρίνη, Αγγέλικα Παπανικολάου, Καίτη Κουλλιά, Χορωδία Άη Νικόλα Ραγκαβά και πολλοί άλλοι αγαπημένοι φίλοι. Η Είσοδος ήταν Ελεύθερη.

Φωτογραφίες: Μανώλης Δημελλάς

Δίκτυο Στήριξης Φυλακισμένων & Αποφυλακισμένων Γυναικών Kaiti Koullia-Full Klimis Pirounakis

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων