19/04/2019 19/04/2019 «Καλό Πάσχα» στα ελληνικά ευχήθηκε ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας Σκοτ Μόρρισον τονίζοντας σε ανακοίνωσή του ότι «το Πάσχα, οι Αυστραλοί πανηγυρίζουν μαζί με τους Χριστιανούς σε όλο τον κόσμο τη χαρά και τη χάρη στο επίκεντρο της χριστιανικής πίστης». «Για τους Χριστιανούς», συνεχίζει, «το Πάσχα είναι περίοδος περισυλλογής και ανανέωσης, στοχασμού για τη θυσία και την...
19 Απριλίου, 2019 - 11:24

«Καλό Πάσχα» στα ελληνικά από τον Πρωθυπ. της Αυστραλίας

Διαδώστε:
«Καλό Πάσχα» στα ελληνικά από τον Πρωθυπ. της Αυστραλίας

«Καλό Πάσχα» στα ελληνικά ευχήθηκε ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας Σκοτ Μόρρισον τονίζοντας σε ανακοίνωσή του ότι «το Πάσχα, οι Αυστραλοί πανηγυρίζουν μαζί με τους Χριστιανούς σε όλο τον κόσμο τη χαρά και τη χάρη στο επίκεντρο της χριστιανικής πίστης».

«Για τους Χριστιανούς», συνεχίζει, «το Πάσχα είναι περίοδος περισυλλογής και ανανέωσης, στοχασμού για τη θυσία και την ανάσταση του Χριστού, και για τη διαχρονική Του υπόσχεση για συγχώρεση».

Ο κ. Μόρρισον αποτίει φέτος φόρο τιμής στην επιρροή της χριστιανικής πίστης στην Αυστραλία.

«Η πίστη αυτή έχει μεριμνήσει για τη φροντίδα των αρρώστων στα νοσοκομεία, για τα παιδιά που εκπαιδεύονται στα σχολεία, για τους φτωχούς που στηρίζονται από χριστιανικά φιλανθρωπικά ιδρύματα, για τα μοναχικά άτομα που βρίσκουν παρηγοριά στις εκκλησιαστικές κοινότητες, και για τη δύναμη και συμπαράσταση που προσφέρουν σε αμέτρητες ζωές».

Και καταλήγει: «Είθε να ενθαρρυνόμαστε όλοι μας στην προσήλωσή μας να υπηρετούμε τους άλλους και να τηρούμε τις αξίες που γιορτάζουμε σήμερα».

Και με τις ευχές «Χριστός Ανέστη! Καλό Πάσχα» καταλήγει το πασχαλινό μήνυμα του Αυστραλού πρωθυπουργού.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων