09/07/2019 09/07/2019 Καλοκαιρινή γιορτή για τα παιδιά διοργανώνει το «Χαμόγελο του Παιδιού» από τις 12 ως τις 14 Ιουλίου στο Πάρκο Φλοίσβου. Η διοργάνωση έχει την υποστήριξη του Δήμου Παλαιού Φαλήρου. Πρόκειται για ένα τριήμερο γεμάτο παιχνίδια, κατασκευές, χειροτεχνίες, ρομποτική, εικονική πραγματικότητα, μπάσκετ, κουκλοθέατρο, κινητό πλανητάριο, χορευτικά και πολλές ακόμα εκπλήξεις. Η γιορτή θα γίνεται από τις...
09 Ιουλίου, 2019 - 14:07

Καλοκαιρινή γιορτή από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Διαδώστε:
Καλοκαιρινή γιορτή από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Καλοκαιρινή γιορτή για τα παιδιά διοργανώνει το «Χαμόγελο του Παιδιού» από τις 12 ως τις 14 Ιουλίου στο Πάρκο Φλοίσβου. Η διοργάνωση έχει την υποστήριξη του Δήμου Παλαιού Φαλήρου.

Πρόκειται για ένα τριήμερο γεμάτο παιχνίδια, κατασκευές, χειροτεχνίες, ρομποτική, εικονική πραγματικότητα, μπάσκετ, κουκλοθέατρο, κινητό πλανητάριο, χορευτικά και πολλές ακόμα εκπλήξεις.

Η γιορτή θα γίνεται από τις 6 έως τις 11 μ.μ., με ελεύθερη είσοδο. Στο χώρο θα λειτουργεί και το μπαζάρ του οργανισμού με πολλά καλοκαιρινά είδη και χειροποίητες κατασκευές.

Όλα τα έσοδα από το καλοκαιρινό μπαζάρ θα διατεθούν για τις ανάγκες των 26 παιδιών που μεγαλώνουν στο σπίτι του Χαμόγελου στον Καρέα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων