01/03/2021 01/03/2021 Τη θλίψη του για την κοίμηση του μακαριστού Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κυρού Εμμανουήλ εξέφρασε με ανάρτηση του ο πρώην υπουργός Μακεδονίας – Θράκης και Βουλευτής Θεσσαλονίκης, Θεόδωρος Καράογλου. “Στην ιερατική και αρχιερατική διακονία του επέδειξε γνήσιο εκκλησιαστικό φρόνημα, αφοσίωση στον Χριστό και την Εκκλησία μας και αγάπη για τον συνάνθρωπο, αγκαλιάζοντας με πατρικό ενδιαφέρον...
01 Μαρτίου, 2021 - 17:11

Καράογλου: “Ο μακαριστός Κιλκισίου επέδειξε γνήσιο εκκλησιαστικό φρόνημα”

Διαδώστε:
Καράογλου: “Ο μακαριστός Κιλκισίου επέδειξε γνήσιο εκκλησιαστικό φρόνημα”

Τη θλίψη του για την κοίμηση του μακαριστού Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κυρού Εμμανουήλ εξέφρασε με ανάρτηση του ο πρώην υπουργός Μακεδονίας – Θράκης και Βουλευτής Θεσσαλονίκης, Θεόδωρος Καράογλου.

“Στην ιερατική και αρχιερατική διακονία του επέδειξε γνήσιο εκκλησιαστικό φρόνημα, αφοσίωση στον Χριστό και την Εκκλησία μας και αγάπη για τον συνάνθρωπο, αγκαλιάζοντας με πατρικό ενδιαφέρον το ποίμνιό του. Είχα την τιμή να τον γνωρίσω. Θα τον μνημονεύω με σεβασμό για το τεράστιο και πολύπλευρο έργο του”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων