30/07/2021 30/07/2021 Στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου Ερμουπόλεως, τη Κυριακή 8 Αυγούστου, θα τελεσθεί Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία και μνημόσυνο, υπέρ αναπαύσεως της μακαρίας ψυχής του αοιδίμου μητροπολίτου Πολυανής και Κιλκισίου κυρού Εμμανουήλ (Σιγάλα) του εξ Ερμουπόλεως. Στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία θα συμμετέχουν μετά του οικείου Ποιμενάρχου, οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Θηβών κ. Γεώργιος, Παροναξίας κ. Καλλίνικος...
30 Ιουλίου, 2021 - 9:47
Τελευταία ενημέρωση: 30/07/2021 - 9:07

Μνημόσυνο για τον μακαριστό Κιλκισίου στην Ερμούπολη

Διαδώστε:
Μνημόσυνο για τον μακαριστό Κιλκισίου στην Ερμούπολη

Στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου Ερμουπόλεως, τη Κυριακή 8 Αυγούστου, θα τελεσθεί Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία και μνημόσυνο, υπέρ αναπαύσεως της μακαρίας ψυχής του αοιδίμου μητροπολίτου Πολυανής και Κιλκισίου κυρού Εμμανουήλ (Σιγάλα) του εξ Ερμουπόλεως.

Στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία θα συμμετέχουν μετά του οικείου Ποιμενάρχου, οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Θηβών κ. Γεώργιος, Παροναξίας κ. Καλλίνικος και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ρωγών κ. Φιλόθεος.

Η Ιερά Μητρόπολη Σύρου καλεί τους πιστούς και συγγενείς του μακαριστού Μητροπολίτη κ. Εμμανουήλ να συμπροσευχηθούν υπέρ της αναπαύσεως της ψυχής του.

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων