24/09/2020 24/09/2020 Με πρωτοφανή σφοδρότητα, έπληξε η κακοκαιρία » Ιανός » την γειτονιά του Ιερού Ναού Αποστόλου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου, της Τοπικής Κοινότητας Καρποχωρίου Καρδίτσας. Οι συνέπειες του φαινομένου στην συγκεκριμένη περιοχή είναι πολύ μεγάλες (απώλεια ζωικού κεφαλαίου – πνιγμός άνω των 700 προβάτων, ολική καταστροφή οικοσκευών και αποθηκών με αγροτικά προϊόντα). Συγκινητική ήταν η αφήγηση κτηνοτρόφου...
24 Σεπτεμβρίου, 2020 - 21:08
Τελευταία ενημέρωση: 24/09/2020 - 21:10

ΚΑΡΔΙΤΣΑ: Ένας σκύλος επέλεξε να μείνει με τα πρόβατα και να θυσιαστεί

Διαδώστε:
ΚΑΡΔΙΤΣΑ: Ένας σκύλος επέλεξε να μείνει με τα πρόβατα και να θυσιαστεί

Με πρωτοφανή σφοδρότητα, έπληξε η κακοκαιρία » Ιανός » την γειτονιά του Ιερού Ναού Αποστόλου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου, της Τοπικής Κοινότητας Καρποχωρίου Καρδίτσας.

Οι συνέπειες του φαινομένου στην συγκεκριμένη περιοχή είναι πολύ μεγάλες (απώλεια ζωικού κεφαλαίου – πνιγμός άνω των 700 προβάτων, ολική καταστροφή οικοσκευών και αποθηκών με αγροτικά προϊόντα).

Συγκινητική ήταν η αφήγηση κτηνοτρόφου πού έχασε από πνιγμό μέσα στα λασπόνερα, όλο το κοπάδι με τα πρόβατα και του έχει μείνει μόνο η γκλίτσα.

Μαζί με το κοπάδι πνίγηκε και ένας ποιμενικός σκύλος, που επέλεξε να μείνει μαζί με τα πρόβατα, ενώ θα μπορούσε να διαφύγει.

Περισσότερο στεναχωρήθηκα, για τον σκύλο μου, ανέφερε δακρυσμένος…

Κείμενο – Φώτο: Σπύρος Θεοδ. Κουτσοχρήστος

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ο Απόστολος Ανδρέας δεν τους άφησε μόνους!

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων