06/02/2023 06/02/2023 Μάχη με το χρόνο δίνουν τα σωστικά συνεργεία. Σχεδόν 1.000 εθελοντές διασώστες έχουν αναπτυχθεί από την Κωνσταντινούπολη στις πληγείσες περιοχές της Τουρκίας, σύμφωνα με τον κυβερνήτη της Κωνσταντινούπολης, Αλί Γερλίκαγια. Ο φονικός σεισμός έπληξε τα Άδανα, την Αντιγιαμάν, τη Μαλάτια, την Καχρανμαρμαράς, την Γκαζιάντεπ, τη Σανλιούρφα, τη Ντιγιάρμπακιρ, τα Άδανα, την Αντιγιαμάν, τη Μαλάτια, την...
06 Φεβρουαρίου, 2023 - 10:26

Κατέρρευσαν εκκλησίες στην Αντιόχεια από τον σεισμό

Διαδώστε:
Κατέρρευσαν εκκλησίες στην Αντιόχεια από τον σεισμό

Μάχη με το χρόνο δίνουν τα σωστικά συνεργεία. Σχεδόν 1.000 εθελοντές διασώστες έχουν αναπτυχθεί από την Κωνσταντινούπολη στις πληγείσες περιοχές της Τουρκίας, σύμφωνα με τον κυβερνήτη της Κωνσταντινούπολης, Αλί Γερλίκαγια.

Ο φονικός σεισμός έπληξε τα Άδανα, την Αντιγιαμάν, τη Μαλάτια, την Καχρανμαρμαράς, την Γκαζιάντεπ, τη Σανλιούρφα, τη Ντιγιάρμπακιρ, τα Άδανα, την Αντιγιαμάν, τη Μαλάτια, την Οσμάνιγε, τη Χατάι και την Κιλίς, ανακοίνωσε η AFAD, η τουρκική υπηρεσία αντιμετώπισης καταστροφών.

Στην Αντιόχεια έχουν καταρρεύσει ορθόδοξες εκκλησίες, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

Διαβάστε επίσης: 

Φονικός σεισμός 7,8 Ρίχτερ στα σύνορα Τουρκίας και Συρίας – Εκατοντάδες οι νεκροί – Η Ελλάδα στέλνει βοήθεια

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων