05/04/2021 05/04/2021 “Κατά το τέλος της επίσκεψής μου στο Βελιγράδι κατέθεσα στεφάνι στο άγαλμα του Ρήγα Φεραίου” αναφέρει στη σχετική του ανάρτηση στο twitter ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας κ. Νίκος Δένδιας την οποία συνοδεύει με την φωτογραφία.  Ο υπουργός βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας στο Βελιγράδι για μια σειρά συναντήσεων με πολιτικούς ηγέτες της χώρας...
05 Απριλίου, 2021 - 22:02

Κατέθεσε στεφάνι ο Ν. Δένδιας στο άγαλμα του Ρήγα Φεραίου

Διαδώστε:
Κατέθεσε στεφάνι ο Ν. Δένδιας στο άγαλμα του Ρήγα Φεραίου

“Κατά το τέλος της επίσκεψής μου στο Βελιγράδι κατέθεσα στεφάνι στο άγαλμα του Ρήγα Φεραίου” αναφέρει στη σχετική του ανάρτηση στο twitter ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας κ. Νίκος Δένδιας την οποία συνοδεύει με την φωτογραφία. 

Ο υπουργός βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας στο Βελιγράδι για μια σειρά συναντήσεων με πολιτικούς ηγέτες της χώρας ενώ συναντήθηκε και με τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Πορφύριο όντας ο πρώτος πολιτικός από την χώρα μας που τον επισκέπτεται μετά την εκλογή του ως Προκαθήμενος της Σερβικής Εκκλησίας.

Ακόμα ο υπουργός Εξωτερικών συμμετείχε στην τριμερή συνάντηση με τους ομολόγους του από την Σερβία και την Κύπρο.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων