19/02/2023 19/02/2023 Ανθρωπιστική βοήθεια για την Τουρκία συγκέντρωσαν η περιφέρεια και οι δήμοι της Αττικής, αλλά και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και 50 φορτηγά αναχώρησαν από το ΣΕΦ, για τη γειτονική χώρα που ο λαός της δοκιμάζεται μετά τον καταστροφικό σεισμό. Η ανθρωπιστική βοήθεια ξεπερνάει τους 110 τόνους. Πρόκειται για 7,5 τόνους φάρμακα, 5 τόνους ιατρικό υλικό,...
19 Φεβρουαρίου, 2023 - 13:16
Τελευταία ενημέρωση: 19/02/2023 - 13:19

Καθ οδόν προς την Τουρκία περισσότεροι από 110 τόνοι ανθρωπιστική βοήθεια

Διαδώστε:
Καθ οδόν προς την Τουρκία περισσότεροι από 110 τόνοι ανθρωπιστική βοήθεια

Ανθρωπιστική βοήθεια για την Τουρκία συγκέντρωσαν η περιφέρεια και οι δήμοι της Αττικής, αλλά και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και 50 φορτηγά αναχώρησαν από το ΣΕΦ, για τη γειτονική χώρα που ο λαός της δοκιμάζεται μετά τον καταστροφικό σεισμό.

Η ανθρωπιστική βοήθεια ξεπερνάει τους 110 τόνους. Πρόκειται για 7,5 τόνους φάρμακα, 5 τόνους ιατρικό υλικό, περισσότερες από 20.000 κουβέρτες, πάνες για τα μωρά και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

Το κονβόι αλληλεγγύης θα διασχίσει την Ελλάδα και θα φτάσει στα ελληνοτουρκικά σύνορα, όπου εκεί σε συνεννόηση που έχει προηγηθεί θα αποθέσουν το ανθρωπιστικό υλικό σε αποθήκες, προκειμένου να προωθηθεί στις δοκιμαζόμενες περιοχές της νότιας Τουρκίας.

Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας βρίσκεται ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, αλλά και ο πρέσβης της Τουρκίας. Επικεφαλής αυτής της αποστολής είναι ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής πολιτικής προστασίας Βασίλης Κόκκαλης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων