26/05/2020 26/05/2020 Στα Αναφιώτικα στην Πλάκα συνέχισε ο Δήμος Αθηναίων την επιχείρηση αντιγκράφιτι. Οι άνθρωποι από τη Διεύθυνση Καθαριότητας και τα ειδικά συνεργεία εργάστηκαν εκεί τις προηγούμενες ημέρες ενώ λόγω της ιδιαιτερότητας της περιοχής, η συγκεκριμένη παρέμβαση έγινε υπό την εποπτεία ειδικού αρχαιολόγου της Α’ εφορίας αρχαιοτήτων. Συγκεκριμένα, ολοκληρώθηκε μια εκτεταμένη επιχείρηση καθαρισμού σε σημεία που υπήρχαν...
26 Μαΐου, 2020 - 12:42
Τελευταία ενημέρωση: 26/05/2020 - 12:45

Καθάρισαν τα Αναφιώτικα από τα συνθήματα

Διαδώστε:
Καθάρισαν τα Αναφιώτικα από τα συνθήματα

Στα Αναφιώτικα στην Πλάκα συνέχισε ο Δήμος Αθηναίων την επιχείρηση αντιγκράφιτι.

Οι άνθρωποι από τη Διεύθυνση Καθαριότητας και τα ειδικά συνεργεία εργάστηκαν εκεί τις προηγούμενες ημέρες ενώ λόγω της ιδιαιτερότητας της περιοχής, η συγκεκριμένη παρέμβαση έγινε υπό την εποπτεία ειδικού αρχαιολόγου της Α’ εφορίας αρχαιοτήτων.

Συγκεκριμένα, ολοκληρώθηκε μια εκτεταμένη επιχείρηση καθαρισμού σε σημεία που υπήρχαν για πολλά χρόνια γκράφιτι που κάλυπταν τα στενά και γραφικά σοκάκια του οικισμού.

Χρειάστηκαν 75 λίτρα ειδικού διαλυτικού υγρού για να καθαριστούν 250 τμ πωρόλιθου, τα οποία κατόπιν καλύφθηκαν από άλλο υλικό που αποτρέπει το γκράφιτι.

«Oι επιχειρήσεις κατά των αντιαισθητικών παρεμβάσεων σε κάθε γωνιά της Αθήνας και κυρίως σε εμβληματικές για τον πολιτισμό και τον τουρισμό περιοχές, δεν σταματάνε. Είναι απόφαση, είναι η καθημερινότητά μας και αποτελεί στρατηγική μας να κάνουμε ότι χρειάζεται για μπει ένα τέλος στην υποβάθμιση της πρωτεύουσας», δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων