02/04/2020 02/04/2020 Να ενώσουμε τις προσευχές μας στο πλαίσιο των προσπαθειών που γίνονται για να μην εξαπλωθεί περαιτέρω η επιδημία του COVID-19 καλούν αρκετοί Ιεράρχες και Ιερείς τους πιστούς. Ήδη στα μοναστήρια τελείται αδιάλειπτη προσευχή. Απηχώντας τη μεγάλη αυτή ανάγκη, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος κατά την έκτακτη συνεδρίασή της στις 16 Μαρτίου κάλεσε τους Χριστιανούς κάθε βράδυ...
02 Απριλίου, 2020 - 22:45

«Κάθε βράδυ ενώνουμε τις προσευχές μας»

Διαδώστε:
«Κάθε βράδυ ενώνουμε τις προσευχές μας»

Να ενώσουμε τις προσευχές μας στο πλαίσιο των προσπαθειών που γίνονται για να μην εξαπλωθεί περαιτέρω η επιδημία του COVID-19 καλούν αρκετοί Ιεράρχες και Ιερείς τους πιστούς. Ήδη στα μοναστήρια τελείται αδιάλειπτη προσευχή.

Απηχώντας τη μεγάλη αυτή ανάγκη, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος κατά την έκτακτη συνεδρίασή της στις 16 Μαρτίου κάλεσε τους Χριστιανούς κάθε βράδυ από τις 10:00 μέχρι τις 10:15 να προσεύχονται μαζί με τους Ιερείς «στα σπίτια τους υπέρ της καταπαύσεως του πειρασμού και της νόσου και υπέρ της ενισχύσεως του θυσιαστικού έργου των ιατρών, του νοσηλευτικού προσωπικού και των επιστημόνων – ερευνητών, τους οποίους και ευγνωμόνως ευχαριστεί και ευλογεί».

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων