17/02/2021 17/02/2021 «Η επιδημιολογική κατάσταση σε αρκετές περιφερειακές ενότητες δείχνει αυξητική εικόνα των κρουσμάτων, ωστόσο το παρήγορο είναι πως στις μεγάλες περιφέρειες υπάρχει μια σταθεροποίηση» ανέφερε κατά την καθιερωμένη ενημέρωση για την covid-19 ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας. Μάλιστα, ο Υπουργός είπε χαρακτηριστικά πως τα μέτρα αρχίζουν να αποδίδουν. Ο υπουργός αναφέρθηκε στα ακραία καιρικά φαινόμενα και...
17 Φεβρουαρίου, 2021 - 19:14
Τελευταία ενημέρωση: 17/02/2021 - 21:40

Ενημέρωση: «Τα μέτρα άρχισαν να αποδίδουν»

Διαδώστε:
Ενημέρωση: «Τα μέτρα άρχισαν να αποδίδουν»

«Η επιδημιολογική κατάσταση σε αρκετές περιφερειακές ενότητες δείχνει αυξητική εικόνα των κρουσμάτων, ωστόσο το παρήγορο είναι πως στις μεγάλες περιφέρειες υπάρχει μια σταθεροποίηση» ανέφερε κατά την καθιερωμένη ενημέρωση για την covid-19 ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας. Μάλιστα, ο Υπουργός είπε χαρακτηριστικά πως τα μέτρα αρχίζουν να αποδίδουν.

Ο υπουργός αναφέρθηκε στα ακραία καιρικά φαινόμενα και στην άμεση αντίδραση ως προς τον προγραμματισμό για τον εμβολιασμό, προτάσσοντας την ασφάλεια των πολιτών. Εξ΄ ου και η αναβολή των ραντεβού εμβολιασμού.

Όπως τόνισε έχει ληφθεί μέριμνα για επαναπρογραμματισμό αυτών των ραντεβού και θα αποσταλεί μήνυμα για ημέρα και ώρα εμβολιασμού στους πολίτες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων