19/01/2023 19/01/2023 Οι αρχές της Ιορδανίας σχεδιάζουν να διαθέσουν 100 εκατομμύρια δολάρια για την κατασκευή ενός νέου μεγαλειώδους συγκροτήματος για τους προσκυνητές στον τόπο όπου βαφτίστηκε ο Ιησούς Χριστός από τον Ιωάννη τον Βαπτιστή. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, κάθε χρόνο, 200 χιλιάδες προσκυνητές πηγαίνουν στον Ιορδάνη ποταμό, όπου ιδρύθηκε η παράδοση του χριστιανικού βαπτίσματος. Το έργο...
19 Ιανουαρίου, 2023 - 18:50
Τελευταία ενημέρωση: 19/01/2023 - 21:49

Κολοσσιαία έργα 100 εκατ. δολαρίων στον Ιορδάνη ποταμό

Διαδώστε:
Κολοσσιαία έργα 100 εκατ. δολαρίων στον Ιορδάνη ποταμό

Οι αρχές της Ιορδανίας σχεδιάζουν να διαθέσουν 100 εκατομμύρια δολάρια για την κατασκευή ενός νέου μεγαλειώδους συγκροτήματος για τους προσκυνητές στον τόπο όπου βαφτίστηκε ο Ιησούς Χριστός από τον Ιωάννη τον Βαπτιστή.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, κάθε χρόνο, 200 χιλιάδες προσκυνητές πηγαίνουν στον Ιορδάνη ποταμό, όπου ιδρύθηκε η παράδοση του χριστιανικού βαπτίσματος.

Το έργο στοχεύει να προσελκύσει ένα εκατομμύριο χριστιανούς προσκυνητές έως το 2030.

Με αυτά τα κονδύλια, οι τοπικές αρχές να χτίσουν το μεγαλύτερο προσκυνηματικό και διαθρησκειακό κέντρο στην περιοχή, λαμβάνοντας υπόψη ότι ο ποταμός Ιορδάνης και η κοιλάδα του έχουν θρησκευτική σημασία όχι μόνο για τους Χριστιανούς, αλλά και για τους Εβραίους και τους Μουσουλμάνους.

Διαβάστε επίσης:

Ιορδάνης: Δημιουργία παγκόσμιου Προσκυνηματικού κέντρου εκεί που βαπτίστηκε ο Ιησούς

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων