16/01/2020 16/01/2020 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας ευλόγησε σήμερα την αγιοβασιλόπιτα στο Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο και Λύκειο Νεαπόλεως. Ο Σεβασμιώτατος, αφού άκουσε με έκδηλη ικανοποίηση τη χορωδία του Σχολείου να αποδίδει τους ανάλογους ύμνους, απευθυνόμενος στους μαθητές, στο σύλλογο των διδασκόντων και στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων απεύθυνε λόγια αγάπης και πατρικές συμβουλές. Παρών στην...
16 Ιανουαρίου, 2020 - 22:16
Τελευταία ενημέρωση: 16/01/2020 - 21:41

Κοπή Βασιλόπιτας Εκκλησιαστικού Λυκείου Θεσσαλονίκης

Διαδώστε:
Κοπή Βασιλόπιτας Εκκλησιαστικού Λυκείου Θεσσαλονίκης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας ευλόγησε σήμερα την αγιοβασιλόπιτα στο Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο και Λύκειο Νεαπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος, αφού άκουσε με έκδηλη ικανοποίηση τη χορωδία του Σχολείου να αποδίδει τους ανάλογους ύμνους, απευθυνόμενος στους μαθητές, στο σύλλογο των διδασκόντων και στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων απεύθυνε λόγια αγάπης και πατρικές συμβουλές.

Παρών στην τελετή ήταν  ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου η κ. Ακριτίδου Δήμητρα Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Θεσσαλονίκης και ο κ. Πολύβιος Στράντζαλης Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου.

Τέλος ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων εξήγησε στα παιδιά ποιος είναι ο αληθινός Άγιος Βασίλης! Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως ευχήθηκε καλή και ευλογημένη χρονιά και μοίρασε σε όλους ένα ημερολόγιο τσέπης της ιεράς Μητροπόλεως.

Κείμενο και Φωτογραφίες: Ανδρόνικος Μαρδάς
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων