10/07/2020 10/07/2020 “Με την απόφαση αυτή κορυφώνεται το πρόγραμμα εξισλαμισμού της Τουρκίας από τον Πρόεδρο Ερντογάν” τονίζει στην τηλεφωνική του επικοινωνία με το Πρακτορείο Ορθοδοξία ο Αναπληρωτής Καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΔΠΘ κ. Ιωάννης Κτιστάκης. ‘Θύμα αυτού του εξισλαμισμού είναι η ίδια η θρησκευτική ανοχή. Πρόκειται για επιθετική θρησκευτική κίνηση μισαλλοδοξίας” συνεχίζει ο Αναπληρωτής Καθηγητής, ενώ...
10 Ιουλίου, 2020 - 19:43
Τελευταία ενημέρωση: 10/07/2020 - 19:49

“Κορυφώνεται ο εξισλαμισμός της Τουρκίας με επιθετικές θρησκευτικές κινήσεις”

Διαδώστε:
“Κορυφώνεται ο εξισλαμισμός της Τουρκίας με επιθετικές θρησκευτικές κινήσεις”

“Με την απόφαση αυτή κορυφώνεται το πρόγραμμα εξισλαμισμού της Τουρκίας από τον Πρόεδρο Ερντογάν” τονίζει στην τηλεφωνική του επικοινωνία με το Πρακτορείο Ορθοδοξία ο Αναπληρωτής Καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΔΠΘ κ. Ιωάννης Κτιστάκης.

‘Θύμα αυτού του εξισλαμισμού είναι η ίδια η θρησκευτική ανοχή. Πρόκειται για επιθετική θρησκευτική κίνηση μισαλλοδοξίας” συνεχίζει ο Αναπληρωτής Καθηγητής, ενώ καταλήγει ότι “με αυτό τον τρόπο θα τελούνται κανονικά όλες οι θρησκευτικές τελετές των μουσουλμάνων άμεσα στην Αγία Σοφία”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων