23/09/2023 23/09/2023 Τα κεραμίδια εκκλησίας ξήλωσε τα ξημερώματα της Πέμπτης 21 Σεπτεμβρίου 2023 ένας νεαρός Ρομά, προκειμένου να μπει και να κλέψει το παγκάρι. Λίγες ώρες αργότερα, όμως, συνελήφθη στο πλαίσιο εκτεταμένης αστυνομικής επιχείρησης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Ο 26χρονος πήγε στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο χωριό Πήδημα, αναρριχήθηκε στη στέγη, παραβίασε την οροφή αφαιρώντας...
23 Σεπτεμβρίου, 2023 - 14:16
Τελευταία ενημέρωση: 23/09/2023 - 14:29

Ξήλωσε τα κεραμίδια εκκλησίας για να κλέψει το παγκάρι

Διαδώστε:
Ξήλωσε τα κεραμίδια εκκλησίας για να κλέψει το παγκάρι

Τα κεραμίδια εκκλησίας ξήλωσε τα ξημερώματα της Πέμπτης 21 Σεπτεμβρίου 2023 ένας νεαρός Ρομά, προκειμένου να μπει και να κλέψει το παγκάρι. Λίγες ώρες αργότερα, όμως, συνελήφθη στο πλαίσιο εκτεταμένης αστυνομικής επιχείρησης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ο 26χρονος πήγε στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο χωριό Πήδημα, αναρριχήθηκε στη στέγη, παραβίασε την οροφή αφαιρώντας κεραμίδια και εισήλθε. Ακολούθως αφαίρεσε από το παγκάρι της εκκλησίας 25 ευρώ. Οι κάμερες, όμως, που υπήρχαν στο ναό κατέγραψαν τη δράση του και έτσι το απόγευμα εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων