20/04/2020 20/04/2020 «Οι συμπολίτες μας στη συντριπτική πλειοψηφία τους τήρησαν τις οδηγίες. Ήταν ελάχιστες οι περιπτώσεις που χρειάστηκε να επέμβει η Αστυνομία. Είναι πολύ σημαντικό ότι έχει αναπτυχθεί μια συλλογική συνείδηση υπευθυνότητας και εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση», τόνισε μιλώντας στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης Οικονόμου, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τη στάση των...
20 Απριλίου, 2020 - 15:08
Τελευταία ενημέρωση: 20/04/2020 - 15:25

Λ. Οικονόμου: “Οι πολίτες τήρησαν τα μέτρα”

Διαδώστε:
Λ. Οικονόμου: “Οι πολίτες τήρησαν τα μέτρα”

«Οι συμπολίτες μας στη συντριπτική πλειοψηφία τους τήρησαν τις οδηγίες. Ήταν ελάχιστες οι περιπτώσεις που χρειάστηκε να επέμβει η Αστυνομία. Είναι πολύ σημαντικό ότι έχει αναπτυχθεί μια συλλογική συνείδηση υπευθυνότητας και εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση», τόνισε μιλώντας στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης Οικονόμου, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τη στάση των πολιτών που τήρησαν στην πλειονότητά τους τα μέτρα τα οποία λήφθηκαν για την αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού, ειδικά στο διάστημα εορτασμού του Πάσχα.

«Και αυτό», προσθέτει ο κ.Οικονόμου, «αποτελεί την μεγαλύτερη παρακαταθήκη για την περαιτέρω πορεία, οδεύοντας προς μια σταδιακή, αλλά συντεταγμένη αποκλιμάκωση των μέτρων, σύμφωνα πάντα με τις προτάσεις της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής που παρακολουθεί την καμπύλη διάδοσης του κορονοϊού”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων