22/02/2023 22/02/2023 Τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Ελευθέριο Οικονόμου, επισκέφθηκε στα γραφεία του ο πρόεδρος του Σωματείου Ιεροψαλτών Νομού Τρικάλων “Ιωάννης ο Δαμασκηνός” Αθανάσιος Γ. Δημητρίου. Ο πρόεδρος και ο υφυπουργός αντάλλαξαν απόψεις, την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023, πάνω σε διάφορα ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος, που αφορούν την θεσμοθέτηση του λειτουργήματος του Ιεροψάλτη. Επίσης ο πρόεδρος ενημέρωσε τον...
22 Φεβρουαρίου, 2023 - 9:32
Τελευταία ενημέρωση: 22/02/2023 - 9:34

Τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη επισκέφθηκε το Σωματείο Ιεροψαλτών Νομού Τρικάλων

Διαδώστε:
Τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη επισκέφθηκε το Σωματείο Ιεροψαλτών Νομού Τρικάλων

Τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Ελευθέριο Οικονόμου, επισκέφθηκε στα γραφεία του ο πρόεδρος του Σωματείου Ιεροψαλτών Νομού Τρικάλων “Ιωάννης ο Δαμασκηνός” Αθανάσιος Γ. Δημητρίου.

Ο πρόεδρος και ο υφυπουργός αντάλλαξαν απόψεις, την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023, πάνω σε διάφορα ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος, που αφορούν την θεσμοθέτηση του λειτουργήματος του Ιεροψάλτη.

Επίσης ο πρόεδρος ενημέρωσε τον κ. υφυπουργό ότι στη Θεσσαλία υπάρχουν αρκετοί συνάδελφοι αστυνομικοί που σπουδάζουν τη Βυζαντινή Μουσική στις Σχολές των Μητροπόλεων, ενώ παράλληλα στελεχώνουν και τα Ιερά Αναλόγια της Θεσσαλικής Περιφέρειας. Η όλη συζήτηση διεξήχθη σ’ ένα ζεστό και εγκάρδιο κλίμα και τέθηκαν οι βάσεις για έναν εποικοδομητικό διάλογο.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και το επίτιμο μέλος του Σωματείου και πρόεδρος του ιστορικού Συλλόγου Φίλων της Βυζαντινής Μουσικής Άρχων Μαΐστορας της ΜτΧΕ κ. Γρηγόρης Νταραβανογλου. Στο τέλος, οι πρόεδροι επέδωσαν στον κ. υφυπουργό έναν περίτεχνο Σταυρό και την πλακέτα του Σωματείου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων