26/11/2022 26/11/2022 Λαμπαδηδρόμοι μεταφέρουν την δάδα μέσα στο κάστρο του Παλαμηδιού όπου μετά από μία μικρή τελετή την παραδίδουν στο Δήμαρχο της πόλης για να ανάψει το βωμό στην είσοδο του κάστρου στο Ναύπλιο, Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022. Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για τον 7ο Παλαμήδειο Άθλο, που θα διεξαχθεί αυτή την Κυριακή στο Ναύπλιο....
26 Νοεμβρίου, 2022 - 20:20
Τελευταία ενημέρωση: 26/11/2022 - 20:26

Λαμπαδηδρομία στο κάστρο του Παλαμηδίου στα πλαίσια του 7ου Παλαμήδειου Άθλου

Διαδώστε:
Λαμπαδηδρομία στο κάστρο του Παλαμηδίου στα πλαίσια του 7ου Παλαμήδειου Άθλου

Λαμπαδηδρόμοι μεταφέρουν την δάδα μέσα στο κάστρο του Παλαμηδιού όπου μετά από μία μικρή τελετή την παραδίδουν στο Δήμαρχο της πόλης για να ανάψει το βωμό στην είσοδο του κάστρου στο Ναύπλιο, Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022. Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για τον 7ο Παλαμήδειο Άθλο, που θα διεξαχθεί αυτή την Κυριακή στο Ναύπλιο.

Ο αγώνας εντάσσεται στις εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την άλωση του Παλαμηδίου και την απελευθέρωση της πόλης ,είναι μάλιστα ο μοναδικός στην Ελλάδα με τρέξιμο μέσα σε κάστρο. Στον , ιδιαίτερα δύσκολο ΄΄Παλαμήδειο Άθλο΄΄ θα συμμετάσχουν 300, περίπου αθλητές ( είναι το ανώτατο όριο συμμετοχών για τις συνθήκες του αγώνα) ενώ θα προηγηθούν τα αγωνίσματα των δέκα, πέντε χιλιομέτρων και 1.500 μέτρων, μέσα στην πόλη του Ναυπλίου. Τιμούμε τον άθλο του Σταικόπουλου και των άλλων αγωνιστών που απελευθέρωσαν το Παλαμήδι πριν 200 χρόνια ( 30 Νοέμβρη 1822) και αγωνιζόμαστε για τον προσωπικό μας άθλο , τρέχοντας στο κάστρο , δήλωσε ο δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτρης Κωστούρος .

STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ – Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων