14/11/2019 14/11/2019 Παρακολουθείστε σε απευθείας σύνδεση από το Limnosreport.gr  την ακολουθία της ενθρονίσεως του νέου Μητροπόλιτου Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιεροθέου, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.Ιερωνύμου.   Λίγο μετά τις 8.30 το πρωί ο νέος Μητροπολίτης Λήμνου κ. Ιερόθεος έφτασε στο αεροδρόμιο της  Λήμνου, όπου τον υποδέχθηκε ο στρατός, οι τοπικές αρχές, κλήρος...
14 Νοεμβρίου, 2019 - 11:09
Τελευταία ενημέρωση: 14/11/2019 - 12:05

Live η ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Λήμνου

Διαδώστε:
Live η ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Λήμνου

Παρακολουθείστε σε απευθείας σύνδεση από το Limnosreport.gr  την ακολουθία της ενθρονίσεως του νέου Μητροπόλιτου Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιεροθέου, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.Ιερωνύμου.

 


Λίγο μετά τις 8.30 το πρωί ο νέος Μητροπολίτης Λήμνου κ. Ιερόθεος έφτασε στο αεροδρόμιο της  Λήμνου, όπου τον υποδέχθηκε ο στρατός, οι τοπικές αρχές, κλήρος και λαός. Ο Σεβασμιώτατος συνταξίδευσε με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών. 

Στο αεροδρόμιο ήταν επίσης ο Μητροπολίτης Μυτιλήνης  κ. Ιάκωβος, τοποτηρητής της Μητροπόλεως Λήμνου και ο Μητροπόλιτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος.

Παρέστησαν επίσης ο Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητρόπολης π. Κύριλλος,  ο Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου κ. Μουτζούρης, ο Έπαρχος Λήμνου κ. Βλάττας-Λαμπρινός, ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Μαρινάκης, ο αντιδήμαρχος κ. Ποντίκας, ο Διοικητής της Αστυνομίας κ. Κρομμυδέλλης, ο Λιμενάρχης κ. Αρβανίτης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Λήμνου κ. Μπιμπούδης. Στην πτήση επίσης επέβαιναν ο πρώην βουλευτής κ. Σηφουνάκης και ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Θωμάκος.

Οι μπάντες των ενόπλων δυνάμεων του νησιού απέδωσαν τιμές αμέσως μετά την άφιξη.


 

 

 

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων