19/09/2020 22/09/2020 Στο Δρομοκαΐτειο νοσοκομείο, σε ένα δωμάτιο ειδικά διαμορφωμένο ώστε να θυμίζει το δωμάτιο στο νοσοκομείο όπου εκοιμήθη ο Άγιος Νεκτάριος, γυρίστηκε η σκηνή του Χολιγουντιανού ηθοποιού Μίκι Ρουρκ για την ταινία Μan Of God (Ο άνθρωπος του Θεού), που θα προβληθεί φέτος στους κινηματογράφους. Στα γυρίσματα της ταινίας αυτής μεγάλο μέρος του ενδιαφέροντος και των φώτων...
19 Σεπτεμβρίου, 2020 - 15:29
Τελευταία ενημέρωση: 22/09/2020 - 19:22

Μ. Ρουρκ.: Στα παρασκήνια της ταινίας του Αγ. Νεκταρίου

Διαδώστε:
Μ. Ρουρκ.: Στα παρασκήνια της ταινίας του Αγ. Νεκταρίου

Στο Δρομοκαΐτειο νοσοκομείο, σε ένα δωμάτιο ειδικά διαμορφωμένο ώστε να θυμίζει το δωμάτιο στο νοσοκομείο όπου εκοιμήθη ο Άγιος Νεκτάριος, γυρίστηκε η σκηνή του Χολιγουντιανού ηθοποιού Μίκι Ρουρκ για την ταινία Μan Of God (Ο άνθρωπος του Θεού), που θα προβληθεί φέτος στους κινηματογράφους.

Στα γυρίσματα της ταινίας αυτής μεγάλο μέρος του ενδιαφέροντος και των φώτων της δημοσιότητας απέσπασε ο Χολυγουντιανός ηθοποιός Μίκυ Ρουρκ, ο οποίος ήταν αποκαλυπτικός για τη ζωή του κυρίως στο παρασκήνιο.

Ακολουθεί αποκλειστικό φωτογραφικό ρεπορτάζ του WWW.OPE.GR

Λίγο πριν από το γύρισμα, ο ηθοποιός έκανε ζέσταμα με τη βοήθεια της σκηνοθέτιδος της ταινίας Γελένας Πόποβιτς και αργότερα οδηγήθηκε στο δωμάτιο όπου έπρεπε να ξαπλώσει στο κρεβάτι και να υποδυθεί τον παράλυτο.

Στο διπλανό κρεβάτι ο Άρης Σερβετάλης, που υποδύεται τον Άγιο Νεκτάριο, ο οποίος για πέντε ώρες κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και του γυρίσματος δεν κουνήθηκε από τη θέση του.

Στο ίδιο δωμάτιο η νεαρή ηθοποιός Μαρθίλια Σβάρνα, ως μοναχή Ευφημία , στην κορυφαία στιγμή της ταινίας βιώνει τις τελευταίες στιγμές του Αγίου Νεκτάριου μαζί με τον Μίκυ Ρουρκ και τον Ρώσο σταρ Αλεξάντερ Πετρώφ υπό την καθοδήγηση της χαρισματικής Γελένας Πόποβιτς .

Η ενδυματολόγος και σκηνογράφος Εύα Νάθενα στην οποία επέδειξε μεγάλη εμπιστοσύνη ο Μίκυ Ρουρκ βρίσκεται στην προετοιμασία της σκηνής. Ο  Ρουρκ της ζητά να του κρατήσει τη φωτογραφία του αδελφού του τον οποίο έχει χάσει, και ομολογεί ότι επέλεξε να παίξει σε αυτή την ταινία από αγάπη για το σενάριο αλλά και για την ψυχή του αδελφού του ώστε να τον βοηθήσει ο Άγιος Νεκτάριος τον οποίο από τότε που διάβασε το βίο του συνειδητοποίησε πόσο θαυματουργός είναι.

Τα λόγια του Μίκυ Ρουρκ όσο εξομολογείται το προσωπικό του δράμα βγαίνουν με δυσκολία από το στόμα του. Σε αρκετές στιγμές δακρύζει μπροστά στους ηθοποιούς της σκηνής όσο προετοιμάζεται η σκηνή για να μαγνητοσκοπηθεί. Έπειτα βγάζει από τα πράγματά του το φυλακτό του, που απεικονίζει τον Αρχάγγελο Μιχαήλ, τον οποίο ευλαβείται και παρακαλεί καθημερινά να τον προστατεύσει.

Ο Μίκυ Ρουρκ σε αυτή την ταινία φάνηκε να άνοιξε την ψυχή του και να ακούμπησε τους πειρασμούς της ζωής του ευχαριστώντας την Γελένα Πόποβιτς που του εμπιστεύτηκε έναν ρόλο σαν αυτόν που κάνει γνωστό  το πρώτο θαύμα του Αγίου μετά την κοίμησή του.

Οι οπερατέρ, οι τεχνικοί, οι φωτιστές, οι παραγωγοί αλλά και οι τρεις ηθοποιοί που ήταν μέσα στη σκηνή έγιναν μάρτυρες ενός Μίκυ Ρουρκ που δεν φαντάζονταν ποτέ.

Ρεπορτάζ www. briefingnews.gr

 


Αργότερα όταν γυρίζεται η σκηνή του παράλυτου, στον οποίο γίνεται το πρώτο θαύμα αφού η μοναχή Ευφημία αφήνει το ράσο του Αγίου πάνω του, συγκλονίζει ακόμη και τους συντελεστές του γυρίσματος που βρίσκονται πίσω από τις κάμερες οι οποίοι κλαίνε γοερώς από τη συγκίνηση.


Ο Χολυγουντιανός σταρ συγκλόνισε με την ερμηνεία του κάτι το οποίο θα δούμε στις αίθουσες του κινηματογράφου σύντομα και η σκηνοθέτης και σεναριογράφος Γελένα Πόποβιτσ φαίνεται να δικαιώθηκε από την πρώτη στιγμή για τις επιλογές της.

 

Φωτογραφίες: ope.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων