14/07/2020 14/07/2020 Με κεντρικό σύνθημα «Κάτω τα χέρια από την Αγία Σοφία», ο πρώην υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας και γραμματέας της Λέγκας, Ματέο Σαλβίνι, οργάνωσε διαμαρτυρία έξω από το τουρκικό προξενείο στο Μιλάνο Άλλα συνθήματα που ακούστηκαν στη συγκέντρωση της Λέγκας έξω από το τουρκικό προξενείο ήταν «η Αγία Σοφία δεν είναι τζαμί» και «σταματήστε τον ισλαμικό φανατισμό». Ο γραμματέας...
14 Ιουλίου, 2020 - 9:22
Τελευταία ενημέρωση: 14/07/2020 - 9:31

Μ. Σαλβίνι: «Κάτω τα χέρια από την Αγία Σοφία”

Διαδώστε:
Μ. Σαλβίνι: «Κάτω τα χέρια από την Αγία Σοφία”

Με κεντρικό σύνθημα «Κάτω τα χέρια από την Αγία Σοφία», ο πρώην υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας και γραμματέας της Λέγκας, Ματέο Σαλβίνι, οργάνωσε διαμαρτυρία έξω από το τουρκικό προξενείο στο Μιλάνο

Άλλα συνθήματα που ακούστηκαν στη συγκέντρωση της Λέγκας έξω από το τουρκικό προξενείο ήταν «η Αγία Σοφία δεν είναι τζαμί» και «σταματήστε τον ισλαμικό φανατισμό».

Ο γραμματέας της Λέγκας και πρώην υπουργός Εσωτερικών, έγραψε σχετικά στο Twitter την Κυριακή: «Η Τουρκία, την οποία κάποιοι θα ήθελαν να εντάξουν στην Ευρώπη, μετατρέπει την Αγία Σοφία σε τζαμί. Επιβεβαιώνεται ότι η προπέτεια ενός κάποιου Ισλάμ, είναι ασύμβατη με τις αξίες δημοκρατίας, ελευθερίας και ανοχής της Δύσης».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων