21/07/2020 21/07/2020 Μαίνεται η φωτιά στα βουνά της Θερμής στην ανατολική Λέσβο, 20 περίπου χιλιόμετρα βόρεια της πόλης της Μυτιλήνης και πολύ κοντά στο μοναστήρι του Αγίου Ραφαήλ, η οποία από τη 1 το μεσημέρι κατακαίει δασική έκταση και ελαιώνες της περιοχής. Το σκοτάδι υποχρέωσε τα τέσσερα δασοπυροσβεστικά αεροπλάνα και το ελικόπτερο που επιχειρούσαν στην περιοχή να...
21 Ιουλίου, 2020 - 21:42
Τελευταία ενημέρωση: 21/07/2020 - 21:45

Μαίνεται η φωτιά κοντά στο μοναστήρι του Αγίου Ραφαήλ

Διαδώστε:
Μαίνεται η φωτιά κοντά στο μοναστήρι του Αγίου Ραφαήλ

Μαίνεται η φωτιά στα βουνά της Θερμής στην ανατολική Λέσβο, 20 περίπου χιλιόμετρα βόρεια της πόλης της Μυτιλήνης και πολύ κοντά στο μοναστήρι του Αγίου Ραφαήλ, η οποία από τη 1 το μεσημέρι κατακαίει δασική έκταση και ελαιώνες της περιοχής.

Το σκοτάδι υποχρέωσε τα τέσσερα δασοπυροσβεστικά αεροπλάνα και το ελικόπτερο που επιχειρούσαν στην περιοχή να σταματήσουν τις ρίψεις νερού. Έτσι άρχισε η μάχη με τις φλόγες των επίγειων τμημάτων που θα επιχειρούν κόντρα στους ανέμους που πνέουν στην περιοχή, προσπαθώντας να μην φτάσει η φωτιά σε παρακείμενη δύσβατη ρεματιά.

Στη μάχη με τη φωτιά συμμετέχουν πυροσβέστες και εθελοντές καθώς και εργαζόμενοι με υδροφόρες και μηχανήματα του Δήμου Μυτιλήνης.

Δείτε σχετικό βίντεο:

Δείτε εδώ την πρώτη ενημέρωση για τη φωτιά. 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων