06/01/2024 06/01/2024 «Σήμερα γιορτάζουμε τη νίκη του φωτός επί του σκότους. Στους ταραγμένους καιρούς που ζούμε να ευχηθούμε καλή φώτιση σε όλους μας!». Τα παραπάνω τόνισε ο Γενικός Γραμματέας της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας (ΔΣΟ), Μέλος της Βουλής των Ελλήνων, δρ Μάξιμος Χαρακόπουλος μετά τον εορτασμό των Θεοφανίων στην Λάρισα και τον καθαγιασμό των υδάτων στον Πηνειό ποταμό...
06 Ιανουαρίου, 2024 - 15:46
Τελευταία ενημέρωση: 06/01/2024 - 15:29

Μάξιμος Χαρακόπουλος στον Αγιασμό Υδάτων στον Πηνειό: Να ξαναδούμε στη Θεσσαλία το νερό ως πηγή ζωής

Διαδώστε:
Μάξιμος Χαρακόπουλος στον Αγιασμό Υδάτων στον Πηνειό: Να ξαναδούμε στη Θεσσαλία το νερό ως πηγή ζωής

«Σήμερα γιορτάζουμε τη νίκη του φωτός επί του σκότους. Στους ταραγμένους καιρούς που ζούμε να ευχηθούμε καλή φώτιση σε όλους μας!». Τα παραπάνω τόνισε ο Γενικός Γραμματέας της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας (ΔΣΟ), Μέλος της Βουλής των Ελλήνων, δρ Μάξιμος Χαρακόπουλος μετά τον εορτασμό των Θεοφανίων στην Λάρισα και τον καθαγιασμό των υδάτων στον Πηνειό ποταμό από τον Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο.

Ο Θεσσαλός πολιτικός, με νωπές τις μνήμες από τις καταστροφικές πλημμύρες στον θεσσαλικό κάμπο, στη δήλωσή του, επισήμανε επίσης ότι «σήμερα, επίσης, τελέσαμε τον αγιασμό των υδάτων. Καλό είναι, λοιπόν, όσοι λαμβάνουν αποφάσεις για τη Θεσσαλία, μετά τις μεγάλες καταστροφές που μας βρήκαν, να έχουν υπόψη τους ότι το νερό είναι πηγή ζωής, κι ως τέτοιο πρέπει να το ξαναδούμε στον θεσσαλικό κάμπο.

Η νέα χρονιά που ξεκινάει εύχομαι να είναι ελπιδοφόρα αφετηρία για τη Θεσσαλία, για την πατρίδα μας, για όλο τον κόσμο!
Χρόνια Πολλά! Καλή Χρονιά!».

Διαβάστε ακόμη:

Η Ρίψη του Σταύρου στον Πηνειό στο κατεστραμμένο Ιερό Προσκύνημα στα Τέμπη – Μητροπολίτης Λαρίσης: Δεν θα εγκαταλείψουμε την Αγία Παρασκευή

Το μήνυμα του Μητροπολίτη Λαρίσης για τα Θεοφάνεια

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων