09/02/2021 09/02/2021 Αφιέρωμα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας, δημιούργησε το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας. Στο αφιέρωμα συμμετέχουν άνθρωποι κάθε ηλικίας, από όλον τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Αυστραλίας, οι οποίοι μοιράζονται τους λόγους για τους οποίους μαθαίνουν να μιλούν την ελληνική γλώσσα. Στο ακόλουθο βίντεο, διάρκειας δύο λεπτών και δεκαεπτά δευτερολέπτων, περιλαμβάνεται και το μήνυμα του Πρωθυπουργού...
09 Φεβρουαρίου, 2021 - 14:53
Τελευταία ενημέρωση: 09/02/2021 - 14:22

“Μαθαίνω ελληνικά γιατί…”

Διαδώστε:
“Μαθαίνω ελληνικά γιατί…”

Αφιέρωμα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας, δημιούργησε το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας. Στο αφιέρωμα συμμετέχουν άνθρωποι κάθε ηλικίας, από όλον τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Αυστραλίας, οι οποίοι μοιράζονται τους λόγους για τους οποίους μαθαίνουν να μιλούν την ελληνική γλώσσα.

Στο ακόλουθο βίντεο, διάρκειας δύο λεπτών και δεκαεπτά δευτερολέπτων, περιλαμβάνεται και το μήνυμα του Πρωθυπουργού της Ελλάδας, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος σημειώνει ότι “τα ελληνικά είναι η γλώσσα του Ομήρου και του Αριστοτέλη. Αλλά και η γλώσσα του Σεφέρη και του Ελύτη. Αφετηρία της ιστορίας και του πολιτισμού. Πυξίδα του σήμερα και φάρος του μέλλοντος. Μια γέφυρα πάνω από σύνορα, που αγκαλιάζει τον κόσμο. Γι’ αυτό μαθαίνουμε ελληνικά. Για να μιλάμε και να νιώθουμε ελληνικά”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων