25/03/2020 25/03/2020 Ένα ζεύγος μαχητικών αεροσκαφών F–16 της Πολεμικής Αεροπορίας θα πετάξει στις 11:30 πάνω από το Επιτηρητικό Φυλάκιο 1 στις Καστανιές Έβρου, την ώρα που θα πραγματοποιηθεί απόδοση τιμών από τη Φρουρά στη Σημαία, με ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου, για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου. Το ζεύγος μαχητικών F – 16 της Π.Α., στη συνέχεια...
25 Μαρτίου, 2020 - 8:31
Τελευταία ενημέρωση: 25/03/2020 - 8:32

Μαχητικά αεροσκάφη στον ελληνικό ουρανό

Διαδώστε:
Μαχητικά αεροσκάφη στον ελληνικό ουρανό

Ένα ζεύγος μαχητικών αεροσκαφών F–16 της Πολεμικής Αεροπορίας θα πετάξει στις 11:30 πάνω από το Επιτηρητικό Φυλάκιο 1 στις Καστανιές Έβρου, την ώρα που θα πραγματοποιηθεί απόδοση τιμών από τη Φρουρά στη Σημαία, με ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου, για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.
Το ζεύγος μαχητικών F – 16 της Π.Α., στη συνέχεια θα πετάξει πάνω από όλο τον Έβρο και θα φτάσει Αλεξανδρούπολη, Καβάλα, Λήμνο, Λέσβο και Χίο.
Στον λιτό εορτασμό με την απόδοση τιμών από την Φρουρά του Επιτηρητικού Φυλακίου 1 στις Καστανιές, με ταυτόχρονη ανάκρουση του εθνικού ύμνου, αναμένεται να παραστεί ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος.
Διελεύσεις από ζεύγη μαχητικών F-16, θα γίνουν την ίδια ώρα πάνω από:
– Θεσσαλονίκη, Καστοριά, Ιωάννινα, Κέρκυρα, Πρέβεζα, Άκτιο, Μεσολόγγι,
– Χανιά, Κω, Ρόδο, Καστελόριζο, Κάρπαθο, Κάσο, Άγιο Νικόλαο, Ηράκλειο, Ρέθυμνο,
– Πάτρα, Τρίπολη, Σπάρτη, Καλαμάτα, Γύθειο, Πύργο, Άραξο,
– Λάρισα, Βόλο, Σκύρο, Σάμο, Ψαρά, Κάλυμνο και Πάτμο.
Παράλληλα, πιλότος της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 “Ζευς” της Π.Α., θα απευθύνει μήνυμα προς τους πολίτες κατά τη διάρκεια της πτήσης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων