11/03/2021 11/03/2021 Με δάκρυα στα μάτια χτύπησε, το πρωί της Πέμπτης, το τελευταίο κουδούνι στο Δημοτικό Σχολείο Δαμασίου ο διευθυντής του, Γρηγόρης Λέτσιος, λίγο πριν την κατεδάφιση του, λόγω των εκτεταμένων ζημιών που υπέστη από το χτύπημα του ισχυρού σεισμού της 3ης Μαρτίου, έντασης 6,3 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ.  Ο κ. Λέτσιος είναι ο άνθρωπος ο οποίος...
11 Μαρτίου, 2021 - 17:23

Με δάκρυα στα μάτια το τελευταίο κουδούνι στο σχολείο του Δαμασίου

Διαδώστε:
Με δάκρυα στα μάτια το τελευταίο κουδούνι στο σχολείο του Δαμασίου

Με δάκρυα στα μάτια χτύπησε, το πρωί της Πέμπτης, το τελευταίο κουδούνι στο Δημοτικό Σχολείο Δαμασίου ο διευθυντής του, Γρηγόρης Λέτσιος, λίγο πριν την κατεδάφιση του, λόγω των εκτεταμένων ζημιών που υπέστη από το χτύπημα του ισχυρού σεισμού της 3ης Μαρτίου, έντασης 6,3 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ. 

Ο κ. Λέτσιος είναι ο άνθρωπος ο οποίος χάρη στην ψυχραιμία του και την προσευχή του στον Θεό κατάφερε να βγάλει σώους και αβλαβείς από το σχολείο μαθητές και εκπαιδευτικούς.

“Eίμαι ιδιαίτερα συγκινημένος και λυπημένος αλλά από την άλλη είμαι χαρούμενος γιατί στη θέση του θα ανεγερθεί κάτι πιο ασφαλές για τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς”, δήλωσε σήμερα.

Πριν λίγες ημέρες είχε αναφερθεί στις συγκλονιστικές στιγμές που βίωσε κατά τη διάρκεια του ισχυρού σεισμού. “Θεέ μου, κάνε ακόμη 30 δευτερόλεπτα να αντέξει το κτίριο”, να μην καταρρεύσει και μας καταπλακώσει… Και ο Θεός μας έκανε τη χάρη”, είχε πει χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ: Μαρτυρία για τον σεισμό: «Παρακαλούσα το Θεό να αντέξει το κτίριο»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων