16/08/2022 16/08/2022 Παρακολουθήστε τον χαιρετισμό του Προέδρου της Επιτροπής Ελληνισμού Ιωάννη Αμπατζόγλου στην έναρξη των εργασιών του δεύτερου συνεδρίου της Επιτροπής Ελληνισμού με τίτλο «Δράσεις για τον ελληνισμό», στις 6 Αυγούστου 2022 και τις δηλώσεις μετά την λήξη του στις 8 Αυγούστου. Τα ερωτήματα που τέθηκαν ήταν τέσσερα: 1) Ποιοι είναι οι σημερινοί κίνδυνοι για τον ελληνισμό; 2)...
16 Αυγούστου, 2022 - 16:56
Τελευταία ενημέρωση: 16/08/2022 - 17:28

Μεγίστη: Χαιρετισμός, εναρκτήρια ομιλία και συμπεράσματα από το 2ο Συνέδριο της Επιτροπής Ελληνισμού

Διαδώστε:
Μεγίστη: Χαιρετισμός, εναρκτήρια ομιλία και συμπεράσματα από το 2ο Συνέδριο της Επιτροπής Ελληνισμού

Παρακολουθήστε τον χαιρετισμό του Προέδρου της Επιτροπής Ελληνισμού Ιωάννη Αμπατζόγλου στην έναρξη των εργασιών του δεύτερου συνεδρίου της Επιτροπής Ελληνισμού με τίτλο «Δράσεις για τον ελληνισμό», στις 6 Αυγούστου 2022 και τις δηλώσεις μετά την λήξη του στις 8 Αυγούστου.

Τα ερωτήματα που τέθηκαν ήταν τέσσερα: 1) Ποιοι είναι οι σημερινοί κίνδυνοι για τον ελληνισμό; 2) Ποια είναι η αποστολή του Ελληνισμού και η προοπτική που πρέπει να του δώσουμε; 3) Τρόποι και μέθοδοι αφύπνισης και πολιτικής ενεργοποίησης της ελληνικής κοινωνίας και 4) Ποιες είναι οι δυνατότητες σύγκλισης των πατριωτικών δυνάμεων; 

 


Το 2ο Συνέδριο της Επιτροπής Ελληνισμού πραγματοποιήθηκε μεταξύ 6 και 8 Αυγούστου 2022 στην Αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Δήμου Μεγίστης.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων