08/10/2022 08/10/2022 Συνάντηση με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων κ. Νικόλαο Γουγουλάκη είχαν την Πέμπτη στο Δικαστικό Μέγαρο εκ μέρους του Σωματείου Ιεροψαλτών Τρικάλων “Ιωάννης Δαμασκηνός” ο πρόεδρος Αθανάσιος Γ. Δημητρίου και ο ταμίας Ευθύμιος Σπύρου. Στη συνάντηση που διεξήχθη σε εγκαρδιο κλίμα συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και ευρύτερης συνεργασίας μιας που η φετινή χρονιά είναι...
08 Οκτωβρίου, 2022 - 13:38
Τελευταία ενημέρωση: 08/10/2022 - 13:56

Μέλη του Δ.Σ. Σωματείου Ιεροψαλτών Τρικάλων συναντηθήκαν με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου

Διαδώστε:
Μέλη του Δ.Σ. Σωματείου Ιεροψαλτών Τρικάλων συναντηθήκαν με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων κ. Νικόλαο Γουγουλάκη είχαν την Πέμπτη στο Δικαστικό Μέγαρο εκ μέρους του Σωματείου Ιεροψαλτών Τρικάλων “Ιωάννης Δαμασκηνός” ο πρόεδρος Αθανάσιος Γ. Δημητρίου και ο ταμίας Ευθύμιος Σπύρου.

Στη συνάντηση που διεξήχθη σε εγκαρδιο κλίμα συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και ευρύτερης συνεργασίας μιας που η φετινή χρονιά είναι αφιερωμένη στους ιεροψάλτες που υπηρετούν στο χώρο της Δικαιοσύνης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων