08/04/2020 08/04/2020 Ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού “Η Αγκαλιά” συνεχίζει απρόσκοπτα τη λειτουργία και τη δραστηριότητά της, με μέλημά της την ασφάλεια των εργαζομένων της και των οικογενειών που στηρίζει. Σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση για όλους μας, η «Αγκαλιά» με υπευθυνότητα προσπαθεί να ανταποκριθεί στο φιλανθρωπικό σκοπό της και να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να μη...
08 Απριλίου, 2020 - 14:58
Τελευταία ενημέρωση: 08/04/2020 - 14:31

“Μένουμε σπίτι” και στηρίζουμε την “Αγκαλιά”

Διαδώστε:
“Μένουμε σπίτι” και στηρίζουμε την “Αγκαλιά”

Ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού “Η Αγκαλιά” συνεχίζει απρόσκοπτα τη λειτουργία και τη δραστηριότητά της, με μέλημά της την ασφάλεια των εργαζομένων της και των οικογενειών που στηρίζει.

Σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση για όλους μας, η «Αγκαλιά» με υπευθυνότητα προσπαθεί να ανταποκριθεί στο φιλανθρωπικό σκοπό της και να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να μη λείψει κανένα είδος πρώτης ανάγκης και να μην περιοριστεί καμία υπηρεσία υποστήριξης, στις εγκύους, στα παιδιά και στους γονείς τους που είναι ενταγμένοι στα Προγράμματα Στήριξης της Αγκαλιάς.

Συγκεκριμένα το Πρόγραμμα Υλικής Στήριξης «Αγκαλιάζουμε τη ζωή», λόγω των έκτακτων συνθηκών, θα πραγματοποιηθεί με διανομή της καθιερωμένης μηνιαίας υλικής παροχής κατ’ οίκον. Η διανομή αφορά τους δικαιούχους του Προγράμματος που διαμένουν στην Αττική (στα παιδιά δηλαδή 130 οικογενειών) και θα πραγματοποιηθεί με δύο συνεργεία, τμηματικά τις επόμενες μέρες, έως την Μ. Τετάρτη. Οι οικογένειες που βρίσκονται στην επαρχία ανά την Ελλάδα, θα λάβουν την υλική παροχή τους με αποστολή απευθείας στα σπίτια τους, μέσω μεταφορικής εταιρείας.

Τις προηγούμενες μέρες η Αγκαλιά φρόντισε και διαμόρφωσε το Πρόγραμμα εξυπηρέτησης των ωφελούμενων, ώστε η κατ’ οίκον διανομή να γίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, χωρίς ταλαιπωρία των οικογενειών. Έτσι, κάθε οικογένεια ενημερώνεται τηλεφωνικά από την προηγούμενη μέρα για την επίσκεψη του συνεργείου, ώστε να παραλάβει στην είσοδο του σπιτιού της τα πακέτα με τα είδη πρώτης ανάγκης.

H ανιδιοτελής προσφορά (σας) αποτελεί πολύτιμη ένδειξη αλληλεγγύης προς όλες τις μητέρες και τα παιδιά που έχουν πραγματικά ανάγκη, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο το έργο του Συλλόγου και τον ρόλο που καλείται να αναλάβει σ’αυτές τις δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί τις τελευταίες μέρες στη χώρα μας.

Για να προσφέρετε και εσείς στα παιδιά που έχουν ανάγκη πατήστε ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων