07/04/2021 07/04/2021 Οι φίλοι της Ιεράς Μονής Παντοκράτορος ευχαριστούν θερμά όλους εκείνους που συνέβαλαν στο σβήσιμο της πυρκαγιάς: τις Ιερές Μόνες που ανταποκρίθηκαν άμεσα με την αποστολή εμπείρων Πατέρων σε πυρκαγιές, την Πυροσβεστική Υπηρεσία που δίνει ακόμη μάχη με τα αποκαΐδια, τον πολιτικό Διοικητή που παρευρέθηκε αυτοπροσώπως και ενεργοποίησε επίγειες και υπέργειες δυνάμεις. Όλους τους πατέρες και...
07 Απριλίου, 2021 - 17:58

Μετά από θερμή παράκληση στην Παναγία, ο γέροντας σταύρωσε τη φωτιά!

Διαδώστε:
Μετά από θερμή παράκληση στην Παναγία, ο γέροντας σταύρωσε τη φωτιά!

Οι φίλοι της Ιεράς Μονής Παντοκράτορος ευχαριστούν θερμά όλους εκείνους που συνέβαλαν στο σβήσιμο της πυρκαγιάς: τις Ιερές Μόνες που ανταποκρίθηκαν άμεσα με την αποστολή εμπείρων Πατέρων σε πυρκαγιές, την Πυροσβεστική Υπηρεσία που δίνει ακόμη μάχη με τα αποκαΐδια, τον πολιτικό Διοικητή που παρευρέθηκε αυτοπροσώπως και ενεργοποίησε επίγειες και υπέργειες δυνάμεις. Όλους τους πατέρες και λαϊκούς αδελφούς που δώσανε υπεράνθρωπη μάχη με τις φλόγες, αλλά και όλους τους αδελφούς ανά την υφήλιο που ένωσαν τις προσευχές τους με τις δικές μας θερμές ικεσίες στην Παναγία μας μητέρα Γερόντισσα.

Από τη Μονή αναφέρονται τα εξής: «Βγάλαμε την μικρή θαυματουργό εικόνα της Γερόντισσας την επιλεγμένη ΠΥΡΟΣΩΤΗΡΑ και αφού κάναμε ΘΕΡΜΗ παράκληση, ο Γέροντας ΓΑΒΡΙΗΛ σταύρωσε εκ του μακρόθεν την φωτιά και ώ! του θαύματος την ίδια στιγμή έριξε και το αεροπλάνο νερό και έτσι κατευνάστηκε η τελευταία επικίνδυνη φλόγα. Δόξα τω Θεώ!

Τώρα είναι ελεγχόμενη η κατάσταση από τους ήρωες της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Αγίου Όρους.
Ευχαριστούμε τους πάντες και ο Θεός να φυλάει τον κόσμο όλον από την φωτιά γιατί αυτό που ζήσαμε σήμερα δεν περιγράφεται!!!
Μεγάλος πειρασμός ανήμερα του Ευαγγελισμού της Παναγιάς μας. Πράγματι κινδύνεψε και το μοναστήρι εάν λίγο ο αέρας άλλαζε κατεύθυνση!»

Διαβάστε επίσης: Μετά από 5 ώρες τέθηκε υπό έλεγχο η φωτιά στο Άγιον Όρος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων